crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 abi ya gazetede okudum sergen ve hooijdonk yanyana oynasa ne olurdu yada ne olmazdı falan muhabbeti dönüyordu. siz ne diyorsunuz bu duruma yaaa... bence abi hooijdonk beşiktaşta olsa varya şimdi deliydi yani....[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 serbest vuruşları hooijdonk atardı.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Fistan, 25 December 2003 16:21 tarihinde demiş ki: serbest vuruşları hooijdonk atardı.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com gereksiz tartışma başlatmayalım istersen...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ikisini izlemek de zevkli valla. doğruya doğru pvh frikik atarken ne kadar fenerli olmayan adam varsa götü atıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Van Hoojidonk un Frikikleri ne kadar sergen den iyi de olsa, sergen van Hoojidonk dan çoook daha yetenekli ve çoook daha teknik bir oyuncu... sadece tembel, şımarık, ahlaksız bir adam...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ben düşüncemi söleyince tartışma başlicaksa vah haline paticik/spor un[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 fistan hiç öyle masum bir düşünce gibi yazmamışın. kurduğun tek cümle bu, yani koca bir yorum yazarsın içine bunu da katarsın anlarım da. senin mesajın hiç de öyle masum diil açıkçası neyse salla[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 ya beyler konu ne siz ne yazşıyorsunuz anlamıyorum ama neyse böyle güzel paticiğim benim... :-)[hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hoydonk deli frikik atıo sergende deli çalım[hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee [Bu mesaj Diablo tarafından 25 December 2003 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 arkadaslar yani ben futbol u seven biriyim maclari da izlerim sergen in frikikten en cok gol attigini bu sene gordum..dier senelerde adam vuruyodu irak a bomba olarak gidiyodu :) sonuc olarka benim dusuncem hooijdonk un frikik bakimindan daha ustun oldugu..bide sole bi yanlis anlasilma var sergen le hooijdonk un oynama yerleri cok farkli..biri orta saha biri forvet oynuyo hayati boyunca forvet oynamis birinin(bundan emin degilim :) ) hep orta saha oynamis birinden daha ii pas daha teknik olmasi dusunulemez diye dusunuyorum heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 yok sergen eskiden beri atıyodu frikiklerini çok gençken bile ünlüydü sergenin frikikleri.sen bu sene farketmişsin.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Evet atıyordu, ama hooijdonk dunyada sayılı bu konuda. sergenle kıyaslanmaz. genel olarak sergen cok daha yeteneklı. zaten ıkısını kıyaslamak sacma. kıyaslanacak tek tarafı ıkısınde frıkık atması. ama bu konuda hooidonk bır kac gomlek ustun.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bi fenerlide pvh yi eleştirsin bende böle tek taraflı eleştirilere uyuz oluyorum..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kingpin bi fenerli olarak pvh frikik atamıyo diorum oldumu? 8-9 msg yazılmıs ki kacı fenerli bilmiorum en fazla 5- 6 diyelim hepside pvh ii frikik atıo dio..pvh elestirme topigi mi bu elestirsin adamlar?konu frikige kayınca doal olarak herkes fikrini yazıyo..aynı olmasına cok uyuz olduysan senin problemin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bi dk pvh frikik atamıyomu?[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 atıo tabi ;) sadece kingpin fenerlilerin tek taraflı (!) olmasına uyuz oluyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 hmm uyuz olana lafım yok bana bulaştırmasında..[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Kingpin, yazıları ıyıce oku. herkes sergen daha ıyı futbolcu demıs. ama konu frıkıkse orda duracaksın ıste. kımsenın haddı degıl frıkıkte pvh'u elestırmek. adam super ıste kabullen.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kingpin fenerliler niye eleştirsin hooijdonk u onun çok katkısı var bu durumda olmamıza (FRİKİKDE eleştirmeye kimsenin hakkı yok)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 bende hooijdonk su andat superligte oynayan en iyi oyuncu, adam ilerlemis yasina ragmen defansa acaip katkida bulunuyo cizgiden top falan cikartiyo, bu arada sergenin tekniginede lafim yok ama adam cok fazla kosmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Nukem_Verite, 25 December 2003 17:34 tarihinde demiş ki: abi Sergen ne kadar şımarık ve tembelse Van Hoojidonk o kadar çalışkan ve iş disiplini olan bi adam Sergenin yeteneğinin 5 te 1 i yoktur PVH'de ama Ondaki futbol ahlakının 20 de 1 i sergende yoktur e ben ne dedim ki? :)[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Bullet, 25 December 2003 17:50 tarihinde demiş ki: adam super ıste kabullen.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Ben kabullenemiyorum mu dedim önce sen benim yazdıklarımı bir okursan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi.. pvh iyi frikik atabilir gerçekten de iyi atıyor ancak attığı frikiklerin çoğunun avrupadaki kalecilerin yiyeceğini zannetmiyorum çünkü anadolu takımlarının kalecilerine bende atarım gol.. adam kendisi de demişti ben türkiye'ye gelmeden önce golcü olarak tanınıyordum ancak buraya geldikten sonra frikikçi olarak tanınmaya başlandım falan gibilerinden bişeyler söylüyordu tv de neyse sonuçta pvh kral.. anlıyorum ben sizi :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 kingpincim güzel kardesim canım cigerim ;) tvde eger biraz dikkatli izleseydin adamın frikikci olarak tanındıgını soyledigini daha ii anlayabilirdin.. ayrıca avrupalı kaleciler yemez demissin de adam bi dunya frikik attı yurtdısında yani e ordaki kaleciler de doal olarak avrupalı kaleci oluyo ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 çok iyi hatırlıyorum öle dediğini gördüm ve işittim.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 eh bi kere altımızda siyah beyaz bayrak var saldırır şincik herkes..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar