Daisy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ay pardon üye resimlerine atıcaktım özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 for daisy[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: horacegoesskiing, 26 December 2003 22:11 tarihinde demiş ki: karmayla reenkarnasyonun pek bi alakası yok. dedikten sonra önceki hayatımda bir antrenör kuş böcek sahibiymişim. nası laf lan bu.. ayrıca hazır bi scriptin türkçeleştirilmiş hali bu. onu da diyim. başka ne gibi pürüz çıkartabilirim?.... mmm.. bu kadar.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Arkadaslar bilmediginiz konular uzerinde yorum yapmayin lutfen komik duruma dusuyorsunuz... Karma inancı, Hinduizm, Budizm ve Caynizm gibi batıl Doğu dinlerinde çok önemli bir yer tutmaktadır. Sanskritçe bir kelime olan Karma, "hareket, fiil" anlamına gelmektedir. Hint dinlerinde Karma kavramı, bir "sebep-sonuç kanunu" olarak bilinmektedir. Karma inancını savunanlara göre, bir insan geçmişte ne yapmışsa, gelecekte onu görecektir. İyiden iyi, kötüden kötü çıkacaktır. Dolayısıyla insanın bugünkü durumu da geçmişinin bir sonucudur. Karma inancında geçmişten kastedilen, o insanın şu anki hayatından önceki hayatı, gelecekten kastedilen ise ölümünden sonra başlayacağı iddia edilen bir sonraki hayatıdır. Çünkü Karma'nın temelinde, insanın ölümden sonra dünyaya tekrar başka bir bedenle geldiği ve bu ölüp dirilmenin sürekli devam ettiği anlamına gelen reenkarnasyon inancı bulunmaktadır. Dolayısıyla Karma'ya inanan biri, öldükten sonra gerçekleşecek olan sözde yeni hayatındaki başarılarının, mevkisinin veya hayat şeklinin bir önceki hayatındaki davranışlarına ve ahlakına bağlı olduğuna inanır. Söz gelimi, bugün zengin veya başarılı olan bir kişinin, geçmiş hayatında iyi bir insan olduğu için, bu hayatında zenginlikle ödüllendirildiği düşünülür. Aynı şekilde fakir, sakat ya da başarısız olan bir kişinin geçmiş hayatında kötülükler yaptığı ve bunun karşılığını şimdiki hayatında bu şekilde aldığı soylenir....[hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 1025 yılında kuzey amerikanın güney-doğusunda rahip arıcı veya silahşörmüşüm iide şimdi o yıllarda barut mu var tüfek mi var?? Avrupalılar oraya gelmişmiki hristiyanlık gelsinde rahip olayım.. tamam o zaman arıcı olayım dicem ama tiksinirm ben onlardan eziveririm kafalarını :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 karma ile reenkarnasyon apayrı şeyler şimdi senin yapmaya çalıştıın şey nedir anlamadım? karmaya inanmadan reenkarnasyona da inanılabiliniyo mesela. hadi o olmasa bile ikisi farklı kavramlar ne alaka? ikisi de budist kültürün içinde vardır diye aynı şey olduu manasına mı gelir. mesela inek ve reenkarnasyon da aynı şey mi? veya reenkarnasyona inanmak için ganj nehrinin kutsal olduuna inanmak zorunda mıyım. neyse aman. bas da gör karma neymiş yazıyo burda.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie. Bugünkü Yeni Kaledonya civarında bir yerlerde 1325 civarında doğdunuz. Bir lider, binbaşı veya yüzbaşıydınız.. -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Çekingen, temkinli, sessiz bir kişi. Bu yaşamınıza kadar açığa çıkmayı beklemiş yaratıcı kabiliyetleriniz var. Bazen çevre sizi acayip buluyor. -------------------------------------------------------------------------------- Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Size dünyayı algılama biçiminiz hep biraz farklıymış gibi geldi. Dersiniz: Şimdiki hayatınızda en iyi rehberiniz olarak sezgilerinize güvenmek. -------------------------------------------------------------------------------- vala bana cuk diye oturdu[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 aegeanla tek farkim cinsiyetmis. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: horacegoesskiing, 26 December 2003 22:39 tarihinde demiş ki: karma ile reenkarnasyon apayrı şeyler şimdi senin yapmaya çalıştıın şey nedir anlamadım? karmaya inanmadan reenkarnasyona da inanılabiliniyo mesela. hadi o olmasa bile ikisi farklı kavramlar ne alaka? ikisi de budist kültürün içinde vardır diye aynı şey olduu manasına mı gelir. mesela inek ve reenkarnasyon da aynı şey mi? veya reenkarnasyona inanmak için ganj nehrinin kutsal olduuna inanmak zorunda mıyım. neyse aman. bas da gör karma neymiş yazıyo burda.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Kime ders werdigine dikkat et once Sanirim tam aciklayamadim konuyu KArma felsefesinin bir sonucudur reenkarnasyon.... KARMA İNANCINA GÖRE REENKARNASYON Karma felsefesinin bir sonucu olarak reenkarnasyon, -yani bir insanın öldükten sonra başka bir bedenle dünyaya tekrar geldiği- inancı Hint dinlerinde çok köklü olarak yerleşmiştir. Karma ve reenkarnasyon arasındaki ilişki Dinler Tarihi isimli kitapta şöyle açıklanmaktadır: Karma doktrinine bağlı olarak tenasuh, yani ruhun bir bedenden ötekine geçtiği inancı doğdu. Böylece ölümden sonra devamlı var olma, ruhun bedenden ayrı olduğu fikri gelişmiş oldu. Bu inanışa göre, ruh kendi derecesi içinde yüksek veya alçak olarak doğar. İnsan yaptıklarına göre hayvan, bitki, insan veya tanrı şeklinde doğar. (Buna göre insan kendi kaderinin mimarıdır.) Bu doğuş, bir sebep sonuç ilişkisi içinde gerçekleşir. Manevi ve ahlaki karşılık, yani yapılanların sonucu ruhun tenasuhu ile mümkün olur. Sonraki hayatta mutlu olmak, doğru harekete bağlıdır. Her şahıs, işlerinden sorumludur. Ölümden korkmaya gerek yoktur. Devamlı yeniden doğuşlarla insan, arzularına ulaşır, devamlı bir tatmin elde eder. O, tanrı Brahma'da yaşar. Bu inanışın Hintliyi kuvvetli bir iyimserliğe ulaştırdığı ileri sürülmektedir.1 Görüldüğü gibi, Karma'da ahiret inancı yoktur; bunun yerine sürekli ölüp, tekrar dünya hayatında aynı ruhla, fakat yeni bir bedenle dirilme inancı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Saçmalığa bakar mısın? 13.cü yüzyılda kadın asker?Yüzbaşı?Binbaşı?OLMADI LIDER. Çüş diyorum.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 şimdi benimle aynı tarihde doğmuş olan biri benimle aynı kişimi oluyor? aynı tarihde doğan 3 tanıdığım var (onların doğum tarihleri aynı) şimdi bunların hepsi aynı tarihlerde aynı yerde aynı mesleği mi yapıyorlardı? bunlar o zamanlardada mı canciğer kuzu sarmasıydı? hepsi aynı nedenle mi dünyaya geri gönderilmiş? alla alla reerkarnasyona inanırım ama bu kadar saçma ve reklam haline getirilmişini hiç mi hiç sevmedim.. saçma ..[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ustelik koydugun sey karmanin basic kurallaridir.. Ne koyduguna dikkat et istersen konumuzla zerre kadar alakasi yok... (konumuz karma ve reenkarnasyon arasindaki iliski) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Alexi_Septimus, 26 December 2003 22:49 tarihinde demiş ki: Saçmalığa bakar mısın? 13.cü yüzyılda kadın asker?Yüzbaşı?Binbaşı?OLMADI LIDER. Çüş diyorum.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ abi sen Jan D'arc mışsın işte :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ya anlatamıyorum sana şunu söliyince anlıycaksın muhtemelen. tenasuh kavramı karmadan bağımsız olarak da mebzul inanışta kendine yer bulmuştur. ayrıca karma felsefesi diye bişi de yok. fakat budizm gibi bazı kümeler karma ve reenkarnasyonu kapsayabiliyor. fakat o elemanları beraber ve ayrı ayrı içine alan inanışlar da var. peki nasıl oluyor bu. kolayca oluyor çünkü ikisi ayrı eleman. anlatabildiimi sanıyorum. eksik bi yer varsa anlamadıın söle yaziim. veya pm yoluyla da halledebiliriz.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie. Bugünkü Moğolistan civarında bir yerlerde 1550 civarında doğdunuz. Bir kimyacı, simyacı veya zehir üreticisiydiniz.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Hep sağduyulu pragmatik, spiritüel kaygıları olmayan materyalist bir insan oldunuz. Basit bilgeliğiniz zayıf ve fakire yardımcı oldunuz. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Kendinizi sevme duygunuzu ve insanların kalbine ümit serpme yeteneğinizi geliştirmelisiniz. Hırs her şey değildir. Gerçek define ruhunuzda gömülüdür.[hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 lol fizban lol[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Allah sonumuzu hayreyleisn valla.. Şimdide şiir ve yazı yazıyorum bayılaraktan...(bkz. site) Aha bu da eski ben. Teþhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. in uw laatste, eerdere reïncarnatie. Bugünkü Polenezya civarında bir yerlerde 1675 civarında doğdunuz. Bir dramatist, direktör, müzisyen veya ozandınız.. -------------------------------------------------------------------------------- Önceki o yaşamınýzdaki kısa psikolojik profiliniz: Seyahat etmeyi ve araştırmayı hep sevdiniz. Bir detektif veya casus olabilirdiniz. -------------------------------------------------------------------------------- Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Sevme, mutlu olma ve şevk duyma yeteneklerinizi geliştirmeli ve bu duyguları bütün insanlara yaymalısınız.[hline]Tanrılar kurban istiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 yani benimle aynı tarihte doğan tüm şahıslar 1650/yeni zelanda doğumlu erkek ve doktormuymuş.yazış bunlar ya inanmam ben ztn..[hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Senin bastaki sorunu baz alarak cevapladim ben sen karmanin ve reenkarnasyonun birbirinden bagimsiz oldugunu soyledin Bende aralarindaki iliskiyi acikladim.. Ayrica bilmedigin bir sey var rrenkarnasyon kelimesi her ne kadar fransizca bir kelime de olsa bunun gecmisi binlerce yil oncesi hint felsefesine dayanir... Reenkarnasyona inanan baslica dinler Hinduizm, Caynacilik, Budizm ve Sihlik gibi Asya dinleridir. Bu dinlerin kabul ettigi 'karman' adi verilen ögreti de var dir senin bunu inkar etmen hic bir seyi degistirmez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 :-):-):-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 tamam herşeyi sen bil :p iki dakkada reenkarnasyonun fransızca kelime olduunu, orijinini bilmediimi filan da anlamışın tebrik ederim. yani bildiin herşeyi böyle fırlatmana gerek yok ki durduk yerde. allah allah. ha ama orijinin budizm hinduizm filan olduunu iddia etmek de şifai olur biraz. arasında kültür alışverişi bulunmayan kültürlerde de beraber veya ayrı ayrı bulunan şeyler bnlar kavram olarak.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Herkese de aynı şeyi yazmış ha: "Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız." demek toptan her konuda başarısız olan adam asılı kalıyo zamanda. ya da tam tersi bıdı bıdı..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: horacegoesskiing, 26 December 2003 23:10 tarihinde demiş ki: tamam herşeyi sen bil :p iki dakkada reenkarnasyonun fransızca kelime olduunu, orijinini bilmediimi filan da anlamışın tebrik ederim. yani bildiin herşeyi böyle fırlatmana gerek yok ki durduk yerde. allah allah. ha ama orijinin budizm hinduizm filan olduunu iddia etmek de şifai olur biraz. arasında kültür alışverişi bulunmayan kültürlerde de beraber veya ayrı ayrı bulunan şeyler bnlar kavram olarak.[ _____________________________________________________ Benim seninle bir sorunum yok olamaz da burda tartismak bilmedigimiz seyleri ogrenmek icin variz... Ama yine yaniliyorsun dogu dinlerinden cikmistir tum bu anlamini tam kavrayamadigimiz terimler ancak bir cok dinde de varligi kabul edilmis yada varsayilmistir.. Yani bir nevi seninde dedigin gibi kelime zamanla bagimsizlasmis.. Adama dinin ne diyorsun reenkarnasyon diyor mesela. halbuku inancin bir parcasidir o tek basina inanc deildir..senin yasadigin terim kargasi bu iste... YInede tartismak iyidir.... [Bu mesaj PiNk tarafından 26 December 2003 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ayyyy igrenc alinti yapmisim sooryy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 nedenn insanlar bir önceki yaşamlarında köle, maden işçisi, tuvalet temzilikçisi vs gibi insanların kaçtığı meslekler olmaz? hadi fahişe hırsız katil bilmemne olmamaz çünkü onlar cezalarını çekmek üzere cehenneme yollanmmıştır diye geçiştirebiliriz (dikkat edin geçiştirmek diyorum) ben inanıyorum ki bundan önceki hayatımda öle pek matah bir şey değildim hatta akdeniz korsanlarınca katledilmiş bir miçoydum...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Rahan, 26 December 2003 22:38 tarihinde demiş ki: 1025 yılında kuzey amerikanın güney-doğusunda rahip arıcı veya silahşörmüşüm Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie. Bugünkü Tayland civarında bir yerlerde 700 civarında doğdunuz. "Bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz.." Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. Drama yeteneği, doğuştan aktör. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: İhtiyatlı ve makul olmayı öğrenip başkalarına öyle davranmayı öğretmek. Mantıklı düşünmeden yoksun olanlara yardım ettiğinizde yaşamınız daha mutlu olacaktır. doğum tarihin nedir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 2.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ayyyy igrenc alinti yapmisim sooryy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 nedenn insanlar bir önceki yaşamlarında köle, maden işçisi, tuvalet temzilikçisi vs gibi insanların kaçtığı meslekler olmaz? hadi fahişe hırsız katil bilmemne olmamaz çünkü onlar cezalarını çekmek üzere cehenneme yollanmmıştır diye geçiştirebiliriz (dikkat edin geçiştirmek diyorum) ben inanıyorum ki bundan önceki hayatımda öle pek matah bir şey değildim hatta akdeniz korsanlarınca katledilmiş bir miçoydum...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Nereye, nereye? Şokoleti yemeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Rahan, 26 December 2003 22:38 tarihinde demiş ki: 1025 yılında kuzey amerikanın güney-doğusunda rahip arıcı veya silahşörmüşüm Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. in uw laatste, eerdere reïncarnatie. Bugünkü Tayland civarında bir yerlerde 700 civarında doğdunuz. "Bir rahip, arıcı veya yalnız silahşördünüz.." Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Mütecessis ve kaşif, her şeyi dibine kadar araştıran, her kitabı son satırına kadar okuyan biri. Drama yeteneği, doğuştan aktör. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Dersiniz: İhtiyatlı ve makul olmayı öğrenip başkalarına öyle davranmayı öğretmek. Mantıklı düşünmeden yoksun olanlara yardım ettiğinizde yaşamınız daha mutlu olacaktır. doğum tarihin nedir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar