mami Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Birine veya kendine heal yapınca player consolde şu hatayıveriyor:"Timer expired without DECAY flag 'Healing Delay'?"Ve playerlarda you are frozen cant move.... yazıyor ve yürüyemiyorlar tabii ki... Healing delay ve healing adlı 2 script var.Onlar da şunlar: // ---------------------------- // HEALING.SCP - BANDAJ FONKSIYONU // SON GUNCELLENME TARIHI: 7 Nisan 2002 -Bronx // ---------------------------- VERSION=0.55 [ITEMDEF 0ee9] DUPEITEM=0e21 [ITEMDEF 0e22] DUPEITEM=0e20 [ITEMDEF 0e21] DEFNAME=i_bandage RESOURCES=i_cloth TYPE=T_BANDAGE WEIGHT=0.2 DUPELIST=0ee9 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Healer DESCRIPTION=clean bandages On=@DClick if !( == ) src.sysmessage Bandajlar cantanizda olmali. return 1 elseif ( < 0) src.findid.i_mem_healing.remove return 0 elseif () src.sysmessage Bandajlari su an kullanamazsiniz. return 1 else return 0 endif On=@Targon_Char src.skill fail if !() src.sysmessage Bandajiniz yok. return 1 elseif ( > 3) src.sysmessage Hedefe ulasamiyorsunuz. return 1 elseif ( == 10) ||( == 11) || ( == 12) || ( == 13) src.sysmessage Bunu iyilestiremezsiniz. return 1 elseif ( == 1) if ( == c_m_golem_tinker1) || ( == c_m_golem_tinker2) || ( == c_m_golem) src.sysmessage Golem'leri bandajla iyilestiremezsiniz. elseif !(( < ) || ()) src.sysmessage tedaviye ihtiyac duymuyor. return 1 elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.sysmessage Hayvan uzerindeki zehiri tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif else var.nx1 ( / {20 50}) var.nx2 ( / 50) var.nx3 + + {3 10})> endif src.sd 1 src.anim 17 src.newitem i_mem_healing src.act.morey > src.act.morex 3 src.act.link src.act.equip src.face return 1 elseif (&statf_dead) if (( < 80.0) || ( < 80.0)) src.sysmessage Henuz oluleri diriltecek kudrete sahip degilsiniz. elseif !() src.sysmessage Diriltme islemi icin 5 bandaja ihtiyaciniz var. else if ( > 5) src.criminal 1 src.sayua 048,0,0,0 * isimli katili diriltir * elseif (&statf_criminal) src.criminal 1 src.sayua 048,0,0,0 * isimli sucluyu diriltir * elseif () && () && ( != ) src.criminal 1 elseif () && () && ( != ) src.criminal 1 endif src.sd 2 src.face src.anim 17 src.consume 5 i_bandage src.targ.spelleffect s_resurrection 1000 src.targ.sayua 048,0,0,0 * sayesinde hayata doner * src.checkhealing 2 src.checkanatomy 2 endif return 1 elseif () && !() src.sysmessage Faction uyelerini iyilestiremezsiniz. return 1 elseif ( > 0) && !() src.sysmessage Order/Chaos uyelerini iyilestiremezsiniz. return 1 elseif !(( < ) || ()) if !( == ) src.sysmessage tedaviye ihtiyac duymuyor. else src.sysmessage Tedaviye gereksiniminiz yok. endif return 1 elseif () if (( < 60.0) || ( < 60.0)) src.sysmessage Zehiri tedavi edecek kadar yetenekli degilsiniz. return 1 endif else var.nx1 ( / {20 50}) var.nx2 ( / 50) var.nx3 + + {3 10})> endif src.sd 1 src.anim 17 src.newitem i_mem_healing src.act.morey > if !( == ) // heal other src.act.morex 1 src.act.link src.face endif src.act.equip return 1 [itemdef i_mem_healing] ID=i_memory TYPE=t_eq_script NAME=healing mem On=@Create attr attr_decay|attr_newbie On=@Equip src.events +e_healing timer 3 src.nohareket On=@UnEquip cont.events -e_healing On=@Timer if () if ( == 3) // veterinary if !( < ) && !() cont.sysmessage tedaviye ihtiyac duymuyor. remove return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Herkese selamlar;4-5 gündür şehir dışında olduğumdan dolayı forumlara giremedim.Bazı üzücü olaylar olmuş.Bu dünya fani ve hepimiz insanız sevginin büyüklüğü nefretin acizliğine karşı daima üstün olmalıdır arkadaşlar.Lütfen birbirimizi kırmayalım.Açıkcası hepimiz birgün öbür dünyada bu yaşanan şeylere gülümsemiyecek miyiz?Ya da bazı şeylere pişmanlık duymayacak mıyız?Neyse bu kadar laf ebeliği yeter.Psikopata bağladım kendimi yine.Bu topicdeki sorum halen geçerli.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Herkese iyi günler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 [itemdef i_hd] name Healing Delay id 0186a type t_eq_script weight 0 layer layer_special On=@Create attr attr_invis|attr_newbie |attr_decay more1 3 On=@Equip timer 1 On=@Timer cont.sysmessage <_eval > cont.flags |04 more1 ( - 1) timer 1 ? endif ? return 1 burasını bir daha elden gecir... endif var if yok on timerda timera deger veriyorsun. Timer itemin attrleri decay değil...[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Yine consolde aynı hatayı veriyor ve you are frozen...... yazıyor.Bu scriptle daha evvel hiç oynamamıştım ve çalışıyordu.Serveri sildim baştan kurdum bu hatayı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 yanında soru işareti olan satırlar hatalı..[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Peki hatasız halini yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 smileyleri kaldırıp yaz scripti yada email at ozeline gonderdim e-mail adresimi[hline]Bluemark a.k.a Dozer Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Arkadaşlar nebulanın scriptlerini kullanıyorum,ancak healing scripti çalışmıyor acaba diyorum yanlış yere mi koydum healing scriptini?Nereye koyayım items?scripts?events?Eğer doğru yerde ise bu scriptin çalışmama nedeni ne olabilir?Orjinal ve hiç değiştirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 hiç değiştirmediysen nie verio error ki scripti nereye koydugunla alakası yok ayrıca. (scripti incelemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Taz şimdide vampirhummanın scriptini deniyorum bakayım scriptte sorun yoksa onu kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Eeee bu scriptte de bandaj yırtılması olayı yok.Arkadaşlar şöyle sağlam bir bandaj scripti olan varsa gönderirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ya nası bozarsın dogru duzgun scripti anlamam :) 0dan kur su heal sistemini bronxun nası calısmaz ya?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar