baron45_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 arkadaslar merak ettiğim dragona felan biniyorum diyorlar ama suana kadar bu forumlarda verdata mul hakkında bilgi bilen varsa kendi serverında ayıya veya drake ye binerken print screen yaparsa sevinirim. yaw herkes biliyorum diye atlıyor bir resmini göremedik su ayıya veya drakeye binerken ama yabancı shardlar görmedim . Resiminizi Prent screen yaparak gösterirseniniz sevinirim. Cok Merak Ettim. Su bilenleri...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 kardeş yukarda Arama türkçe bilmiyorsan search var? yanlışmıyım? am i wrong? or right?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baron45_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 arkadasım search bölümünde resim felan yok sadece yazılmıs yazılar var onu bizde biliyoruz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 arabul google netbul asad birsürü search zımbırtısı var onlara baksana[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 valla o olay oside var birader gir osi serverına görürsün[hline]Abi nası Bişi Bu mussibişiiii.. Da dat dAayyyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar