Erahm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Internet problemi saat sekizi beş geçe düzelmiş bulunuyor(insallah birşey olmaz :)). Hepimize hayirli olsun ama eclipse su an down durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 en azından yabancı sitelere yumabiliyoruz.[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erahm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Eclispse serveri da acilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 eclipse locked diyor ne iş?[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 evet bendede ayni nedir bilen varmi, nedir bu locked olayi[hline]sad [R.I.P] master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erahm Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Açıkcası official sitede hiç bir bilgi yok ve utanmadan all servers are up demişler. Diger serverlara giriliyor ama eclipse locked nedense. Ben de anlamadim. 'Eclipse acilmistir' dedim denemeden, all servers are up yazisina guvenerek bu yüzden de ozru borc dilerim. Kusuruma bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 walla 8i 5 geçe serverdaydım ve pingim 3400 dü.. bişi diyemicem :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 dün aksam firsat olmadi yazamadim locked olayi serverda dev ler test yaparken oluyormus bu downtime bize daha onceden hbr verilmis soe network stationda pinglerin kotulugu turk telekomla baglantili saniyorumki[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Fiber hatlar koptu yine.Geçen seneki arızaya benziyorsa 1 ay boyunca o pinglerle oynamaya hazır olun.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 İnşallah o olay tekrarlanmaz yanlış hatırlamıyosam 1 aydan fazla sürmüştü[hline]DuKe4eVeR .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 dün gece saat 2 sularında 500 pinge düştü nası olduysa... 5 te yattım ama o zaman kadar 500 pingdi :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Normalde 200-250 olması lazımdı hehe dün 2.5k ping vardı en iyi ping im 1k idi oda gece[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 şimdi sole bi olay var dunyanin hic bi yerinde fiebroptik kablo kopmaz ozellikle yurtdışı net hattinin gectigi hayvanat derecede buyuk bir fiberoptik kablo gayet dayaiklidir kopma ihtimali yoktur... Turk telekom un kablo koptu hikayesi tamamen sıkıştır... olay kiralanan hatlarin parasinin odenmemesi sonucu meydana gelmiştir son yazdigim teoridir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ..hat kirasi odenmemesi cok olasi bi durum,cunku burasi Turkiye, kurum da telekom..bunu dogrulamak icin ayni hatti kullanan diger ulkelerin durumuna bakmak lazim.aciklamaya gore kopma degil power loss sozkonusu..eger oyleyse, kablolara tekrar guc vermek kablo yenilemekten kisa surmeli diye dusunuyorum..[hline]KUTADGU BİLİG-ECLİPSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar