Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mujdeler olsun!

Erahm

Öne çıkan mesajlar

evet bendede ayni nedir bilen varmi, nedir bu locked olayi[hline]sad [R.I.P]
master marksman, master scout, master bounty hunter, master entertainer, master pistoler, master image designer, master medic, master combat medic, doktora kasar ve bu seferde master artisan dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası official sitede hiç bir bilgi yok ve utanmadan all servers are up demişler. Diger serverlara giriliyor ama eclipse locked nedense. Ben de anlamadim. 'Eclipse acilmistir' dedim denemeden, all servers are up yazisina guvenerek bu yüzden de ozru borc dilerim. Kusuruma bakmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

dün aksam firsat olmadi yazamadim
locked olayi serverda dev ler test yaparken oluyormus
bu downtime bize daha onceden hbr verilmis soe network stationda

pinglerin kotulugu turk telekomla baglantili saniyorumki[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sole bi olay var dunyanin hic bi yerinde fiebroptik kablo kopmaz
ozellikle yurtdışı net hattinin gectigi hayvanat derecede buyuk bir fiberoptik kablo gayet dayaiklidir kopma ihtimali yoktur...

Turk telekom un kablo koptu hikayesi tamamen sıkıştır...

olay kiralanan hatlarin parasinin odenmemesi sonucu meydana gelmiştir

son yazdigim teoridir[hline]Sne v'Knox / eclipse / Master Çorba / FrF
Sosyal ağlarda paylaş

..hat kirasi odenmemesi cok olasi bi durum,cunku burasi Turkiye, kurum da telekom..bunu dogrulamak icin ayni hatti kullanan diger ulkelerin durumuna bakmak lazim.aciklamaya gore kopma degil power loss sozkonusu..eger oyleyse, kablolara tekrar guc vermek kablo yenilemekten kisa surmeli diye dusunuyorum..[hline]KUTADGU BİLİG-ECLİPSE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...