Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Kasam ın yanı böyle şeffaf ortada da çok ses çıkartan bir fan var ben onun elektrik kablosunu çeksem bir zararı olur mu acaba? Fazla ısınır mıyani. Heralde içinde yeterli fan vardır?[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Selamlar, Cek fişini; acıma... Kural :Sesli bir fan, en yüksek hava üfleme miktarını bile sağlasa iyi bir fan değildir. Gerçi o fan büyük ihtimalle ssiteme en faydalı fanlardandır, ama sesini kesmezsen kafan kazna gibi olur. Eğer fan 80mm ve yanlardan dört adet vida ile yerleştiriliyorsa Thermaltake BlueEye fanla değiştirebilirsin.. hiç ses çıkarmıyorlar, içeride fırtına da estirmiyorlar. Öneririm. Daha fazla üfleyen ama daha gürültülü ışıklı fanlar da var Vantec'in, ama ses birinci sıradadır.[hline]Berkin Bozdoğan BYTE & PCPratik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 kışın fan falan lzm deil(power suplydaki yetiyo valla asus t10 var bende) yazında ben vantilatör koyuyorum kasa yanına kasa kadar büyüklükte :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 AMD işlemci ise ne kadar fan takarsan kardır makinaya . Gecen günlerde bir makinanın işlemci ve anakartı değiştirdim. kasanın içinde KOSKOCAMAN 2 tane fan vardı ağzım acık kaldı. İşlemci ve ekran kartı fanları hariç :P[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 benim amd dem t10 un standart fanları+ işlemcinin dandik box fanı ile yaz kız ayda bir iki kere kapanıyor bir kere kitlenmedi şu aptal paranoyadan kurtulun[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 sök o ses çıkaran fanı al yerine sessiz bi fan. 12-14 dolara sessiz iş gören fanlar var.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Çıkardım da ya ısınırsa alet? Nasıl öğrenebilirim ısıyı?[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 telaş etmeni gerektircek kadar bi ısı farkı olacağını sanmam :) ısıyı görmek için www.download.com da "aida32" adlı programı aratıp indir. bu arada deli333; büyük fan takılmasındaki amaç daha az ses çıkartıyor olması. düşük devirli 12cm'lik fanlar yüksek devirli 8cm'lik fanlardan daha sessiz ve iyide hava üflüyorlar amaç sessiz olması yani.. [Bu mesaj Castigater tarafından 05 January 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 teşekkür ederim valla sanki yavaşladı gibi geldi programlar ama psikolojik =)[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ehe zaten programların yavaşlaması gibi bi sorunun olmaz ısıdada o kadar fark etmez zaten helede oc yapmıyorsan zaten gereksiz hatta sök bana yolla adres veriyim kargoylan :)[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar