Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasamın yanındaki fan

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Cek fişini; acıma... Kural :Sesli bir fan, en yüksek hava üfleme miktarını bile sağlasa iyi bir fan değildir.

Gerçi o fan büyük ihtimalle ssiteme en faydalı fanlardandır, ama sesini kesmezsen kafan kazna gibi olur. Eğer fan 80mm ve yanlardan dört adet vida ile yerleştiriliyorsa Thermaltake BlueEye fanla değiştirebilirsin.. hiç ses çıkarmıyorlar, içeride fırtına da estirmiyorlar. Öneririm. Daha fazla üfleyen ama daha gürültülü ışıklı fanlar da var Vantec'in, ama ses birinci sıradadır.[hline]Berkin Bozdoğan
BYTE & PCPratik
Sosyal ağlarda paylaş

AMD işlemci ise ne kadar fan takarsan kardır makinaya . Gecen günlerde bir makinanın işlemci ve anakartı değiştirdim. kasanın içinde KOSKOCAMAN 2 tane fan vardı ağzım acık kaldı. İşlemci ve ekran kartı fanları hariç :P[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen"
sdasweqr ea
$aban matrix Revolutions
Sosyal ağlarda paylaş

benim amd dem t10 un standart fanları+ işlemcinin dandik box fanı ile yaz kız ayda bir iki kere kapanıyor bir kere kitlenmedi şu aptal paranoyadan kurtulun[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

telaş etmeni gerektircek kadar bi ısı farkı olacağını sanmam :)

ısıyı görmek için www.download.com da "aida32" adlı programı aratıp indir.

bu arada deli333; büyük fan takılmasındaki amaç daha az ses çıkartıyor olması. düşük devirli 12cm'lik fanlar yüksek devirli 8cm'lik fanlardan daha sessiz ve iyide hava üflüyorlar amaç sessiz olması yani..

[Bu mesaj Castigater tarafından 05 January 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe zaten programların yavaşlaması gibi bi sorunun olmaz
ısıdada o kadar fark etmez zaten
helede oc yapmıyorsan zaten gereksiz
hatta sök bana yolla adres veriyim kargoylan :)[hline] İsmet web programcılığına çok yeni bir kişidir. Çeşitli web sayfaları yapmakta, ancak sayfalarının başlığı hiçbir zaman değişmeyip New Page 1,New Page 2, New Page 3 vs şeklinde kalmaktadır. O halde İsmet hangi html kodundan habersizdir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...