Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Yağsın

Wispy

Öne çıkan mesajlar

ben bahçeşehirde oturuyorum,bu gün 2-3 kere kısa süreli kar yağdı ama burası istanbul dışında kalacak nerdeyse o yüzden umutlanmayın,ama akşam don olursa süper olur.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Sosyal ağlarda paylaş

Valla bizim burada kar yağıyo (üsküdar/kuzguncuk) karşıda zati neredeyse full yağıyo diyolar ama bilmiyom ayaz olduğu için yerlerde kupkuru haberlerde gece istanbulda kar bekleniyo diyo hadi be kar hadi be kar hadi bee ulennn!!! *!Yağamazkiii!!!Yağamazkiii!!!----->Gaz Verir :)*

[Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 17 December 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

biz bugün şişliden (okuldan) gelirken aşırı kar yağıyodu. Ama bakırköyde hiç bi şe yok. Kar yağacak zaten onu endişe etmeyin de gece don yapsın yeter ben yerlere baktım zaten çekmiş kar yağsa tutar :D[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

ya yağsın da ne olursa olsun içimde kaldı ya yağsın manyak gibi okullar tatil olmasın mükemmel bi şekilde yağsın da nası yağarsa yağsın[hline]Gitar Nubisi
------------
Birlikte yasayabilecegin biriyle degil,
Onsuz yasayamayacagin biriyle ol!
Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil,
Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

amin...

ne işime yarayacaksa en azından kar güzel görünür yağmur gibi değildir..
hehe bugün 5 dk kar yağdı ankarada izmirli antalyalı arkadaşların "aa kar lan bak kar olum" şeklinde çoşmaları çok eğlenceliydi :)[hline]CsnFrp
Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki:
daha fazla uzatmamanın anlamı yok

Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza
Sosyal ağlarda paylaş

akşam don olursa büyk olasılıkla karda olurmuş,öf ya,bu arada sınıfta otururkne durup duruken "kar yağıyor"deyin bütün sazanların kafası dönüyo hemen cama.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...