Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 avrupa yakasında feci yagıo bu tarafada gelir işallah[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 3 günlük hava tahmin raporu http://www.meteor.gov.tr/2003/tahmin/tahminuzunvade.htm[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 heryer tatil oldu bi istanbul olmadı ya of be[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yarın sabahı bekleyin 8-)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 said: Diablo, 17 December 2003 18:33 tarihinde demiş ki: avrupa yakasında feci yagıo kim demiş ya hiçbişi yok[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ben bahçeşehirde oturuyorum,bu gün 2-3 kere kısa süreli kar yağdı ama burası istanbul dışında kalacak nerdeyse o yüzden umutlanmayın,ama akşam don olursa süper olur.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Valla bizim burada kar yağıyo (üsküdar/kuzguncuk) karşıda zati neredeyse full yağıyo diyolar ama bilmiyom ayaz olduğu için yerlerde kupkuru haberlerde gece istanbulda kar bekleniyo diyo hadi be kar hadi be kar hadi bee ulennn!!! *!Yağamazkiii!!!Yağamazkiii!!!----->Gaz Verir :)* [Bu mesaj _NoelBaba_ tarafından 17 December 2003 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 üsküdarda yagıo burda yagmıo işe bak ya 2 adım ilersi[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 hadi bastır be kar! eheh.. iptAl olsun su biyoloji sınavı *!ahhh ah....* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 biyoloji çok severim 45 te 45 çıkardığım tek ders matematik 45'te 13 felan dfguvdbvnb[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 offf ya yağsın yağcaksa şu kar ya oooooooooof of[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya şu meteoroloji sitesine göre galiba sadece karşı tarafta yağacak!?!?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 valla ataköy'de yok, onu bilir onu konuşurum.(bu arada camdan başlamadım, inşallah başlamıştır yağmaya.)[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 biz bugün şişliden (okuldan) gelirken aşırı kar yağıyodu. Ama bakırköyde hiç bi şe yok. Kar yağacak zaten onu endişe etmeyin de gece don yapsın yeter ben yerlere baktım zaten çekmiş kar yağsa tutar :D[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ben sarıgaziden kozyatağına dönerken bi 10 dklığına tipi başladı sora durdu saat 5 gibi dahada yağmadı ondan beri[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya yağsın da ne olursa olsun içimde kaldı ya yağsın manyak gibi okullar tatil olmasın mükemmel bi şekilde yağsın da nası yağarsa yağsın[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yarın kar yağsın...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 amin... ne işime yarayacaksa en azından kar güzel görünür yağmur gibi değildir.. hehe bugün 5 dk kar yağdı ankarada izmirli antalyalı arkadaşların "aa kar lan bak kar olum" şeklinde çoşmaları çok eğlenceliydi :)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Yarın ya olur tatil ya olmaz son şansı sonra istenbuldan gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 ya çok rüzgar var ama adam gibi kar yağacağa benzemiyor. İnşallah diyeyim ama pek ümitli değilim. Bugünkü hezimetten sonra...[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Sabah çook büyük hayalkırıklıgına ugradım,sinirlendim :) Umarım bu gece yagar..[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 al sana kar heryer besbeyas oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bak ya heryere yağdı bi buraya yağmadı[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 akşam don olursa büyk olasılıkla karda olurmuş,öf ya,bu arada sınıfta otururkne durup duruken "kar yağıyor"deyin bütün sazanların kafası dönüyo hemen cama.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 önemli olan yerin kar tutması fln deilmiş esas havanın bu soğukluğuyla yollarda don yapmasıymış inşallah mümkün olur bu sabaha kadar[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar