Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 çarşamba yarım gün onu da verirler belki perşembe cuma tatil.. c.tesi pazar allahn emri.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 esprimin amacı yukarda msgını gördüünüz iskender meraklısı estelin birkaçgün iskender yiyemeyeceini anlatmaktı :P başka zamana artık[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Hem belkı subat tatılıyle bırlestırırler???[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 okullari kapasalar?[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 anlaşıldı obscura ok! ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hala yağmur yağıyo burda :([hline]
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: THARKAS, 16 December 2003 22:24 tarihinde demiş ki: yarın tatıl olsun.. persembede tatıl olsun.. cumada olsun... ondan sonra 9gunluk tatılımız var zaten sonrakı pazartesıde olsun.. salıda olsun... carş[hline] 9 günlük tatil ne zaman???[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Gavur okullarında kı bır tatıl o.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 chirstmas tatili mi sen hangi okuldasın?[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 saint-joseph herhalde odur tatılın adıyla ılgılenmıyorum acıkcası[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 oh be güzel gavur okula giden beleşten alakasız tatil yapıo ;) ama biz... :([hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yarın oburgun cumleten yapacaz ıste.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bu akşam yağabilir diye duydum bende.inşallah yağar kar gerçi bizim orası tutmaz ama yollar tıkanacağı için tatil olur.bizim yer=karaköy[hline]It Is A Good Day To Die eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bişey merak ediyorum kadiköy anadoluyla ilişkileriniz ne durumda[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 boole icq tarzi sohbetlerinizi pmden yapmak hem forum icin hem sizin icin yararli olur bence.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 tek soruydu zaten farkındayım yanlışlığın prd[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Benım hıc bır ılıskım yok. Ancak gordugum kadarıyla ıkı okul bırbırını pek sevmıyor:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Griswold Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: eagle_dnz, 16 December 2003 22:09 tarihinde demiş ki: heffer cuma gösterime girmiyomu ?? matrix gibi çrş dan mı başlatcaklar[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy biliom bi üstümdeki arkadaş bahsedince söleyiverdim:) DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya burda hiçbişi yağmıo ama yerler şuan ıslak tutarmıkinekinekine?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Solonor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 şimdi yatıyorum saat 6.20 de kalktığımda umarım heryer bembeyaz olmuş olur.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 shubuo ve milliyet yarın büyük ihtimalle sulu kar,perşembe !/3 derecesi ile kar olacağını söylüyor... ama başka siteler vs. değişik şeyler sölüo..off anlamadım.. siz beni dinleyin perşembe yağıcak perşembeee :D[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun. Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hayallere bak ya[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Tarist Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 fizban kesin konuşma,hadi bakalım[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... BlueStar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ciddimisin? kaynak ne? Wacky Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 böhü[hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!) Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 4.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/280574-kar-ya%25c3%25b0syn/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Gavur okullarında kı bır tatıl o.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 chirstmas tatili mi sen hangi okuldasın?[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 saint-joseph herhalde odur tatılın adıyla ılgılenmıyorum acıkcası[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 oh be güzel gavur okula giden beleşten alakasız tatil yapıo ;) ama biz... :([hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yarın oburgun cumleten yapacaz ıste.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
orc_thrall Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bu akşam yağabilir diye duydum bende.inşallah yağar kar gerçi bizim orası tutmaz ama yollar tıkanacağı için tatil olur.bizim yer=karaköy[hline]It Is A Good Day To Die
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 bişey merak ediyorum kadiköy anadoluyla ilişkileriniz ne durumda[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 boole icq tarzi sohbetlerinizi pmden yapmak hem forum icin hem sizin icin yararli olur bence.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 tek soruydu zaten farkındayım yanlışlığın prd[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Benım hıc bır ılıskım yok. Ancak gordugum kadarıyla ıkı okul bırbırını pek sevmıyor:)[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: eagle_dnz, 16 December 2003 22:09 tarihinde demiş ki: heffer cuma gösterime girmiyomu ?? matrix gibi çrş dan mı başlatcaklar[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy biliom bi üstümdeki arkadaş bahsedince söleyiverdim:)
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya burda hiçbişi yağmıo ama yerler şuan ıslak tutarmıkinekinekine?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 şimdi yatıyorum saat 6.20 de kalktığımda umarım heryer bembeyaz olmuş olur.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 shubuo ve milliyet yarın büyük ihtimalle sulu kar,perşembe !/3 derecesi ile kar olacağını söylüyor... ama başka siteler vs. değişik şeyler sölüo..off anlamadım.. siz beni dinleyin perşembe yağıcak perşembeee :D[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 hayallere bak ya[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 fizban kesin konuşma,hadi bakalım[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ...
Wacky Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 böhü[hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!) Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Öne çıkan mesajlar