PiNk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Oraya kar yagmadimi henuz? Gecen gun seyrettim yagicak diyordu.....[hline]ELLA ES UNA HERMOSA MUJER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Argh.. o kadar hazırladım ki kendimi. tatil olmazsa yıkılırım yani..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Arkansis, 16 December 2003 17:00 tarihinde demiş ki: Kar yağacak okullar 40 sene tatil olacak Oha LoL.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Estel aynı durumdayım.. üstelik 2 kişiylede iddiaya girdim, tatil olmazsa faturası fena olucak ama olursa çok tatlı bi tatil geçircem..[hline]My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Valla ben milletle olmicak diye iddaya girdim ama olsun :)[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Of benimde fizikten sonavım var yağsın ya yağsın off yağ be yağ[hline]Buna İnanamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 harbi kılsın :)))[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya saat 7 ye geliyo daha bişey yok hayırlısı[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yağsın yağsın. Birden bastırırsın bari, daha iyi tutar öyle :)[hline]Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle Don't look for trouble, it'll come to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Yarın sınav var yağması lazım üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 arkadaşlar şimdi hürriyetimde hava durumuna baktım değiştirmişler yarın sulu kar yağıcak diyo perşembe kar dio?[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 O zaman ne anlamı kaldı bu işin yerler ıslak olduktan sonra yağmasın daha iyi.[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Şimdi bize teyzem geldi kendisi İTÜnün ingilizce bölüm başkan yardımcısıdır gelen bilgiler şu yöndeymiş eğer akşam kar yağarsa yani en ufak kötü havada daha ilk kötü hava olduğu için önlem amacıyla tatil edeceklermiş!!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 İlk defa tatil olmasını istemiyorum yrn 2 sınav var ertelenirse üst üste biner[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 kar falan yağmayacak boşuna ümitlenmeyin Lise sonum zaten ben Okula gidip ya uyuyor ya test çözüyorum Sınavları da sallayan olmadığına göre fazla birşey farketmiyor. Tabi evde oturmayı okula gitmeye yeğlerim ama...[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yağmasııın :) benim yarın okula gitmem lazım. Ama perşembe veya cuma yağabilir :) Ve bencillikten sıyrılıp. Bence hiç yağıp evsiz barksızları dondurmasın temennisi ile yazımı bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ya herkes evsiz barksızları düşündüğünü sölüyor da, şöle bişey var. Diyelim ki kar yağmadı yarın, hava yine en yüksek 2derece. Evi olmayan yine üşiycek. Kar tatili olunca extra mı üşüyolar? :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Uyku... uyumak... ne kadar uzak terimler..[hline][ no pain, no gain ! ][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 aa cuma lotr geliyo di mi cuma da tatil olsun o zmn :lol:[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yer bulursan tabi...[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Solonor, 16 December 2003 20:12 tarihinde demiş ki: ya herkes evsiz barksızları düşündüğünü sölüyor da, şöle bişey var. Diyelim ki kar yağmadı yarın, hava yine en yüksek 2derece. Evi olmayan yine üşiycek. Kar tatili olunca extra mı üşüyolar? :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. olsun önemli olan düşünmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 yok tatil falan olmaz belki perşembe olabilir[hline]Nanee nanee nanee nanee Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ben hayatım boyunca bır kere kar gordum oda 2 cm tuttu kırk yılda bır yayıyor ızmırde kar ben de ıstemezmıyım karın yamasını ya duygulandırdınız benı be sımdı[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 said: Dojorel, 16 December 2003 15:45 tarihinde demiş ki: kar mar yagmasin, ben her sartta okula gitmeliyim. kaza falan yaparim kotu olur..[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. aman aman yesinler ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ehe kac gunduz yagicak yagicak diyolar bi halt oldugu yok. yagsada kurtulsak. eglensek kardan cesitli sebeklikler yapsak. birbirimizin suratina atip ,parmakla gosterip pis pis gulsek :-P [hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 16 December 2003 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar