farewell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 aslinda Judas Priest in her şarkisi hastadir. ama içlerinden bikaç tane seçmek gerekirse: Judas Priest - Beyond The Realms Of Death Judas Priest - The Sentinel Judas Priest - Victim Of Changes e bi de Painkiller tabii ayrica bi de: sentenced - farewell the survivor - burning heart sentenced - one more day. "i regret every single day , i ever lived in my life i gave all i had in me , its time to say goodbye" böle nakarat mi olur ya.. süper babuş.. (sentenced - farewell)[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 korn - wicked rahatszlar[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 fuel - hemorrhage[hline]Dikkat! Türk Mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Iron Maıden - Fear Of the Dark Iron Maıden- The Clansman Linkin Park- Faint Linkin Park -Numb[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 dead can dance-the host of seraphim,chant of the paladin... tranceden de birkac parca ama isimlerini bilmiyorum:)[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 anathema - lost control ahhh ah adını söleyince bile kendimden geçtim, ne harika şarkıdır öle ne harika vokaldir öle ölüorum bitiorum daha şarkıya yavaşça eşlik etmediğim bir sefer hatırlamıorum acaba ben kontrolumü mü kaybettim ya? :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 zlipknot wait and bleed[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo - Insanity's Crescendo Tear Out The Blinded Eye ! Ölürüm biterim bu şarkıya bağıra bağıra söylediğim hasta şarkı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rott Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Sasha - Scourge ( ağlatıyor manyak birşey ) Fahir Atakoğlu - Zeki müren ( doğu sentezli süper türk işi yanında nargileyle tek geçerim)[hline] Massive ownz the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 dream theater - erotomania yngwie malmsteen - masquerade steve vai - tender surrender[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Steve Vai For the love of god aklıma geldi. cok kucukken dinnemi$tim :) hala sewerim. adam $owmen[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Vandals- Supercalifragilisticexpialidocious hasta şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 o ne lan? baro arada bo$luk warmı?[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Cradle of fillth- From craddle to enslave dinlediğim en hasta parçadır acaba adamların malkavien olmasından mıdır acep? :) klibinde de bayanlar kemanın yerine bileklerini tutup kesmeleri ise ayrı bi hadisedir ki bana karısını öldürüp kemanını cilayan lanetli adamın hikayesini hatırlatır oy oy..[hline]Whispering Banshee am I Saygı güçlü olana verilir. Est Sularus Oth Mithas; Otorite ya bilekle kazanılır yada yürekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Ole 2 3 sarkıyla ozetlenmez ama ; 8 Ball - Hands In The Air K' Jon - Miami Vs Vs[hline]" pantaREi " DIED...!!! " MAtt " IS STILL ALIVE...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 bi hasta şarkı daha buzzcocks-orgasm addict Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
farewell Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ya nasi unuturum ben bunu sentenced - with bitterness and joy[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 napıcan lan tedavimi edicen sen önce okulunu bitir adam direk doktor tribine girdi hasta şarkıymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Joe Satriani - Flying in a Blue Dream Dream Theater - Mirror Joe Satriani - Always With Me Always With You Patrick Rondatt - Tribute to Vivaldi Radiohead - Paranoid Android tümü tüylerimi diken diken eden şarkılar...[hline]uyku ölümün kardeşidir www.seksendort.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 4 şarkı var 4'ünü de duyunca yavaş fln olmamalarına raamen aalıyorum neredeyse hatta ilk ikisinde gerçekten... sanırım hatırlattıklarındandır: Mercyful Fate-Come to the Sabbath; ama bunun live King Dİamond versionu yani söyleyen değişmio ama öyle işte... Demon's&Wizards- Fiddler on the green; sözleri çok şey ifade edio bana Metallica-Astronomy Moonspell- Alma Mater[hline]İst. Avrupa yakası 16-18 yaş arası enstrumanına hakim heavy metal çalacak ve b.g. iron maiden gibi grupların sololarını zorlanmadan atacak solo gitarist aranıo; [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Iron Maiden - Como Estais Amigos[hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 opeth-master's appartice blind guardian-time what is time tankard-rectifier(msg yazarken dinliodum gaz yapmışım yazıyım dedim :D)[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 26 December 2003 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Deathblade, 24 December 2003 10:45 tarihinde demiş ki: Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo - Insanity's Crescendo Tear Out The Blinded Eye ! Ölürüm biterim bu şarkıya bağıra bağıra söylediğim hasta şarkı . Harbi den şarkı süpermiş.Dark Tranquillity sevmezdim aslında ama bu şarkıyı cidden cok sevdim :) sgl[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 anathema - flying,regret,one last goodbye[hline]Llama, 16 December 2003 18:36 tarihinde demiş ki: sperm triballerı lazım arkadaslar bıldıgınız varmı allah askına acıl sekılde lazım sıgara ıcın ola bılır sakallı ola bılır yanı elınızde ne varsa buraya koya bılırmısınız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Satyr, 25 December 2003 15:49 tarihinde demiş ki: Metallica-Astronomy Blue oyster cult daha iyi soyluyo bnce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar