everyman Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 merhaba.ultima 9 ile ilgili birşeyler bilenler bana yazabilir mi?
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 ta$iyorum konuyu, UltimaTR kismi sadece siteyle ilgili $eylere ait[hline]wastiee
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2002 walla ben bişey biliorum.. mesela alıyosun bu oyunu getiriosun eve.. yüklüosun ve geForce ekran kartına uymadıını görüosun.. patchini indiriosun ama orj. olmadıı için oyun, patch işe yaramıyo.. sinir oluyosun ve bi köşede saklıyosun bigün çalıştırırım umuduyla..
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2002 asdafasda[hline]DÍàBLô I see dead people
everyman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 wastiee.ne demek istediğini anlamadım.ultima 9 bu sitenin kapsamına girmez mi?bir yanlışlık mı yaptım..ben nerde yanlış yaptımmm..bu oyunu oynamaya başladım,oynamış olan ya da bilenlere bir iki şey soracak idim sadece..
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 yok sen sadece bunu yanlış yere yazmışsın. Wastiee de seni uyarmış.[hline]
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Güzel oyun al oyna nemnun olacaksın ben beğendim oynanışı zor değil hele ilk başdaki büyücü sana sorular soruyo ve verdiğin cevaplara göre karakterini belirliyo yani sen karakter seçemiyosun kafana göre o olay çok güzel
Uranka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 oyun zamanında frpde devrim yaratmak amacıyla yapılmıştı ama erken pazarlama sevdası yüzünden full buglu bir oyun sürülmüştü piyasaya. çok ta iyi bir oyun değil. oynamaya değer tabi ki ama bazı şeylere sabrın varsa. mesala oyunun grafik motoru çok yavaş ve çok hatalı. oyunu çalıştırıp ta benim sistemim aşmış nasıl bu kadar yavaş çalışır bu oyun deme yani.
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2002 "UltimaTR" bolumune ultima online ile ilgili bi mesaj da atsan o bolumun kapsamina girmez. o bolum UltimaTR web sitesiyle ilgili, Ultima Online dahil oyunlarla degil[hline]wastiee
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Az önce aldımda bu oyunu Demodan sonra gri bir ekran geliyor grafikler açılmıyor Ayarları değiştirdim falan yinede düzelmedi Arkaplanda ses geliyor ama görüntü yok patchleyince falan düzeliyormu?
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bence Ultima X Odyssey'i bekleyin.[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Ultima 9 origin in cıkardıgı en buglı oyundur ultıma onlıne ın gelmıs gecmıs tum buglarının toplamından daha fazla bugı vardır :D guzel oyunda cok yuksek sıstem ıster bıde dırect x ayarlarıyla oyna opengl felan kurcala onları cıkar oyun ama soylıyım uo oynadıysan krokunc can sıkıcıdır[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
Marsec Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Oyunda reverse mouse yok bir de. Cinnetlik...
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 höst ultima IX cıktımı?[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
Öne çıkan mesajlar