Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ultima IX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla ben bişey biliorum.. mesela alıyosun bu oyunu getiriosun eve.. yüklüosun ve geForce ekran kartına uymadıını görüosun.. patchini indiriosun ama orj. olmadıı için oyun, patch işe yaramıyo.. sinir oluyosun ve bi köşede saklıyosun bigün çalıştırırım umuduyla..
Mesaj tarihi:
wastiee.ne demek istediğini anlamadım.ultima 9 bu sitenin kapsamına girmez mi?bir yanlışlık mı yaptım..ben nerde yanlış yaptımmm..bu oyunu oynamaya başladım,oynamış olan ya da bilenlere bir iki şey soracak idim sadece..
Mesaj tarihi:
Güzel oyun al oyna nemnun olacaksın
ben beğendim oynanışı zor değil
hele ilk başdaki büyücü sana sorular soruyo ve verdiğin cevaplara göre karakterini belirliyo yani sen karakter seçemiyosun kafana göre o olay çok güzel
Mesaj tarihi:
oyun zamanında frpde devrim yaratmak amacıyla yapılmıştı ama erken pazarlama sevdası yüzünden full buglu bir oyun sürülmüştü piyasaya.

çok ta iyi bir oyun değil. oynamaya değer tabi ki ama bazı şeylere sabrın varsa. mesala oyunun grafik motoru çok yavaş ve çok hatalı. oyunu çalıştırıp ta benim sistemim aşmış nasıl bu kadar yavaş çalışır bu oyun deme yani.
Mesaj tarihi:
"UltimaTR" bolumune ultima online ile ilgili bi mesaj da atsan o bolumun kapsamina girmez. o bolum UltimaTR web sitesiyle ilgili, Ultima Online dahil oyunlarla degil[hline]wastiee
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Az önce aldımda bu oyunu
Demodan sonra gri bir ekran geliyor grafikler açılmıyor
Ayarları değiştirdim falan yinede düzelmedi
Arkaplanda ses geliyor ama görüntü yok
patchleyince falan düzeliyormu?
Mesaj tarihi:
Ultima 9 origin in cıkardıgı en buglı oyundur ultıma onlıne ın gelmıs gecmıs tum buglarının toplamından daha fazla bugı vardır :D guzel oyunda cok yuksek sıstem ıster bıde dırect x ayarlarıyla oyna opengl felan kurcala onları cıkar oyun ama soylıyım uo oynadıysan krokunc can sıkıcıdır[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
  • Yeni Oluştur...