Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magery Freezetime!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar eski topiclerden de araştırdım ancak bir sonuca varamadım. Scp leri de ekledim ancak yine de koşarak buyu atılıyor. Birisi bana bunun tam olarak hangi aşamalardan geçeceğini soyleyebilirmi acaba?
Mesaj tarihi:
neden öle bişi yapsın . belkide adam kendi emekleriyle bir yere gelmek istiyordur . niye adamı script çalmaya zorluyorsun ?[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
[Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya nebulanınkileri de denedim. Ama yine de olmuyor. Sphere 55i nin içindeki magery sistemini silmek mi gerekiyor. Yani ne yapmam lazımsa lütfen bana bi cevap verin. Zaten daha yeni yeni öğrenmeye başlıyorum.
Mesaj tarihi:
yeni başlıyorsan sana tavsiye nebula scriptlerine bakma . bide bunları unut . önce item sora character . sora event sorada dialog scriptleri yaz . en son bunlara bak daha rahat olur :)[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
Mesaj tarihi:
said:
zgrw, 04 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
neden öle bişi yapsın . belkide adam kendi emekleriyle bir yere gelmek istiyordur . niye adamı script çalmaya zorluyorsun ?[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

Dedigin lafın ne kadar yanlış oldugunun farkındamısın sanki Paticik baska serverların scriptlerini çalıyorda burda yayınlıyor onları serverında kullananlarda hırsız oluyorlar *Gülümser*[hline]---------------------
Dw Strong Life Admin
---------------------
Mesaj tarihi:
paticik çalmıyor . ancak o scriptleri serverında birebir kullanda demiyor . burdaki asıl amaç herkes scriptlerini paylaşarak tecrübe edinsin . başka scriptleri örnek alabilmen için yayınlanıyor . serverinde kullanman için değil .[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!

[Bu mesaj zgrw tarafından 05 January 2004 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Önce bir item yarat. Aşağıdaki gibi.... Bunu herhangi bir scp. nin içine yapıştır.

[ITEMDEF buyu_topu]
NAME=Buyu topu
ID=0e2d
VALUE=1
ON=@Create
ATTR=080
ON=@TIMER
IF ( & statf_freeze )
LINK.FLAGS=&~00000004
REMOVE
RETURN 0
else
remove
return 0

daha sonra bu itemin adam buyu yaparken ortaya çıkmasını sağlamak lazım. Onun içinde 2 yolun var. Ya aşağıdakini bir event olarak eklersin yada direk spheretables.scp nin içine eklersin. Spheretables.scp de on=@spellcast diye bir başlık varsa çakışabilme ihtimai kuvvetli. Onun için en iyisi bir event eklemek. Bunu event olarak eklersen eventini yine sphere tables içinde on=@login kismina ekle

ON=@spellcast
SRC.NEWITEM buyu_topu
SRC.ACT.P=
SRC.ACT.LINK=
SRC.FLAGS=|00000004

IF >17
src.act.timer=1
ELIF >33
src.act.timer=2
ELIF >49
src.act.timer=3
else
src.act.timer=4
endif

ON=@skillstart
if =skill_magery
if (&(000000004))
action -1
endif[hline]Bluemark a.k.a Dozer
Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy

[Bu mesaj Dozer tarafından 05 January 2004 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Burda scripting ile ne kadar uğraşan kişi varsa hepsinin nebulanın scplerini açıp kurcalaması gerekir.Ayrıca onu kullanmak demek çalmak anlamına gelmez.Şu an bile bir çok shard nblnın scplerini kullanıyor.Ayrıca Scp editing rule :)
Mesaj tarihi:
[Function nohareket]
src.newitem=i_hd
src.act.timer=1 (ne kadar hareketsiz kalmasını istiyorsan burayı değiştir)
src.act.equip
return 1

[itemdef i_hd]
name Healing Delay
id 0186a
type t_eq_script
weight 0
layer layer_special

On=@Create
attr attr_invis|attr_newbie|attr_decay (timerin çalışması icin iteme decay eklemelisin)

On=@Equip
cont.flags = |00000004 (item equip edildiğinde paralyze olmalı)

On=@Timer
cont.flags = cont.FLAGS>&~00000004 (timer dolunca serbest bırakıyoruz)
remove (itemi siliyoruz)
return 1[hline]Bluemark a.k.a Dozer
Dragon' s Tail Shard Admin | Developer | Old Man | Good Guy

[Bu mesaj Dozer tarafından 05 January 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...