sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bende 2.5 trilyon çıktı sandım. Bu arada 2.5 trilyon kazananlardan biri biletini kaybetmiş, yılın keki seçmek istiyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya abi garbage a gidicek yani olacak olan o. >:-([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ''Yılın en çok intahara teşebbüs etmesi gereken insanı'' desek daha ii olmazmı!? :)[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: sunthewhich, 02 January 2004 23:23 tarihinde demiş ki: bende 2.5 trilyon çıktı sandım. Bu arada 2.5 trilyon kazananlardan biri biletini kaybetmiş, yılın keki seçmek istiyorum kendisini. kaybolan bilet bende... ne istiosanız yazın aliyim size :Pp[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: UltraPsycho, 02 January 2004 23:20 tarihinde demiş ki: GErçekten aşık olduğun bi hatunla yatıp sarılman güzel bi duygu olsa gerek bende hep düşünürüm bunu :) Ama no cinsellik :)[hline]Kalbinde yerim yoksa,ayakta da giderim... Olay bu zaten.. Sabahtan beri anlattim $ey.. ama $artlar.. o ya$ta biri, ewden sacma bi sebeple izin alio, 3 saatlik bi yolculuk yapio, bana gelio, -bu arada abisi ile olduu bilinio ama abisinin bursaya falam geldii yok, gidio ark.ina..- , dun saat 9 a bilet alinio, bu butun aile fertlerine hbr werilio, sora bilet iptal edilio, bgn 5 e alinio, ama bundan abi'nin hbri falan olmio -$arji bitio we $arj hedesini ewde unuto- , abi bulu$ma saatinde beklio lakin gec kaldıını dü$ünüp karde$ini aramio we ewe gidio, baba once bi $a$irio sora "karde$in nerde?" die soruo doal olarak, abi "benim i$im cikti $arj hedemi unuttum onun icin gelmek zorun da kaldim, o arklarıyla" dio, baba yutuyo, bgn zor bi ayriliin ardindan ewine ula$io we -ya$ananları cikartirsak aradan- hayatina kaldii yerden dwm edio.. war mi bole bi olay yaa.. 1 ay sora da bis -arkla. adam sırf action olur die gelio- gidios.. bakalim o zmn nasi bi topic acacam.. :) nese $imdi kacmam lasim.. alayinizi operek uyandirayim..[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* [Bu mesaj Sypro tarafından 02 January 2004 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Bathory, 02 January 2004 22:22 tarihinde demiş ki: bi tarafta 10trilyon bi tarafta kız arkadasın bu iki secimden kızı secende kafa yoktur kesinlikle vala sevmese bile parayı secen adamda gurur kişilik falan yoktur[hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: bakalim o zmn nasi bi topic acacam.. :) inan iple çekiyoruz o anı ve o topici...[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 mhuaeaeua harbi hemen atmalısınız o msj ı bize walla böle kızları nerden buluyosunuz ya bitane de bana bulsanıza..[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bence 2.5 trilyon kazanan kadar şansız biri yoktur heralde yılbaşında...[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 efm karpuz?[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 karpuz'a katılıyorum, ayrıca bir de adam Bursa'da oturduğu için böyle bir durum var. gelsin istanbul'a, görsün. aha, bunlar o kadar abartı durumlar değil yani. nese sen iddia etmeye devam et.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Zilyon kadar Parası,Kız arkadaşı olmayan,mutlu olan şanslı..(ben şanssızım)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Jimenez artık LTDF da olamayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 offf b@b valla cok $ansliymi$sin bea, banada 1kilo gondersene plz!![hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. imza yapıyorum. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ve yaptım.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yılbasına girmeden saatlerimizi 10 dakika ileri aldık.. napalım sabredemedik.. kac kere 2004'e girdiq sayamadım acıkcası.. deli gibi sarhoştum, ama aşktanmı mutluluktanmı alkolden mi hatırlamıyorum.. " késinlikle kusursuz bir duygu sevdiginin kollarında uyanmak..."[hline]Im tasteless, there's beauty in strange places ...... who cares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Solonor, 03 January 2004 14:19 tarihinde demiş ki: ve yaptım.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Sen yaparsın da ben yapmaz miyim? :)[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Bende yapIyom uLa gökay(ziprto seni) :D Ula bi ara cafeye uğrada göreyuim seni[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote Ema apLadan iyi İmza Ema apladan iyi konu açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 lol yani kendi çapında şanslısın. Senin şu durumun başkasına bişey ifade etmediğine göre 1 kişilik bir grupta en şanslı insan olduğunu idda edebilirsin. Yada gazla saçma thread açmayın.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 alexi +1000 yane her nekadar saplar birliimiz olsa da burda öle dolu insan var herkes oturup bunları yazsa hoş mu ?[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 cemalettin benzerin bi hikayesi vardı böyle. bi grup arkadaş var. mahalle arkadaşı filan. neyse efenim bunnar hep böle anlatıyolar olum işte kıza yumuldum filan, bi tanesinin hiçbi olayı yok dinliyo öle. dalga filan geçiyolar bunla... neyse efenim sonra o da bi kızla beraber oluyo gidiyo annatıyo bunlara bööle bööle diye. derkeen. kızdan hoşlanıyo filan evlenmeye karar veriyo! fekat arkadaşlarına bahsettii kız hepsi de biliyo bunu. moral bozukluu üzüntü filan. taşınıyo evlenir evlenmez başka bi yere o oluyo. bilmem anlatabildim mi.[hline] To resist change is folly. To direct change is unlikely. To co-operate with change is an act of intelligence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 iyi guzel aferin de bu kendin ve kız arkadasın arasında kalsaydı daha iyi olmaz mıydı? bize ne ki bundan, ozel hayatından, teshirci misin sen? bence, once kendine daha sonra kız arkadasında saygısızlık etmissin sen aranızda gecenleri buraya yazmakla.ne biliyorsun belki kız anlatılmasını istemiyor olayın. neyse umarım boyun 2mm daha uzamıstır bunu burda anlatınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uluvatar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hm bende 30 12 de sabah 6 ya kadar bi hatunla 31.12 de sabah 10 a kadar bi hatunla 01.01 e kadar bi hatunlaydım ardısık olarak devam eder heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar