Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konuştunmu böle konuşcan...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall.. >>trt3 spikeri
Mozart dinlemiyorum ama Türkiye`ye gelirse konserine mutlaka giderim...=>Emrah
Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır.
Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum...=> Amerika`dan Britney Spears
İnsan, hayvan... her canlının yavrusu ne güzel. Öyle değil mi sevgili seyirciler? => Defne Samyeli
Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. İlk iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek daha çok hiç birşeyi yok!..=> Wimbledon erkekler final maçı TRT spikeri
Alpay arka ayağını burktu!.. => Türkiye-Brezilya maçından...
Coly top diye Hasan`a vurdu. Ama Hasan`ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan... => Türkiye - Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül
Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz...=> Öküzün Teki
Shaq`a baksana bu akşam çok yoruldu çocuk... => İsmet Badem
Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin... => Cüneyt Arkın

İnsan salak olunca ne oluyo hey güzel allahım...[hline]Slam City Jam...
[b]ICQ :3500388

I love this game![/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bıshop, 13 Mart 2003 16:42 tarihinde demiş ki:
Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin... => Cüneyt Arkın

ohorra adam aştı olayları iyice[hline]Mein Kampf

Dünya'yı kurtaran adamdan bir sahne, anlıyacağın film aşmış zaten.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz...=> Öküzün Teki

Öküzün biri önemli şeyler sölemiş..
Sigara öldürür evet..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...