-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 işte be fair playin yanında dürüst bowlingci böle olur tharkas :) son skorlar da pek hoş coştu coşturuldu[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 süper geçmiş gününüz katılmak isterdim ama bakmamıştım foruma abi enson gun de planlanmaz ki yaf bu tip şeyleri en azından bi 5 gun onceden yapah...[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Hepsini anlat.[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 İşte skorlar: kazanan takım: kt l0ser takım: lt 1.oyun kt-551 lt-490 2.oyun kt-509 lt-492 3.oyun kt-641 lt- bilmiom biz olayı bitirince onların son oyun karambole geld, zaten çirkeflikten oynayamamışlar biz bitirdiğiimizde 7.seridelerdi :), kt: ben sot bathory estel kendercik lt: herkesi hatırlamıom dynamick mr.bomb tharkas ve sory unuttugum 2 kişi daha künefeler bize, heyo[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 hehe... ne kadar kalite (?) bir oyuncu olduğum skor tablosunda görülüyor. Sondan bir önceki oyuncu olaraktan herkesin skoru 3 basamaklılardayken benimki iki basamaklı sadece... Mütevazilikten[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 abi bu ne ya estel dışında herkes süt bi ifadeyle çıkmış sabo ben dyna herkes süt lan süt estel tabi cüsseden kurtarıyo[hline]a.k.a "bay bomba"
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 çok kıskandım yaf estel aynı okuldayız insan bi "Geliomusun bugün" der hani o zmn "nereye? ne var" konusu açılır ve bu sayede uylerden biri daha olaya katılmış olurdu :yapma: şiddetle kınadım+ kıskandım+ uzuldum + yeniden yapah :([hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night...
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben onu bunu bilmem de 2 top atma çirkefliğinde bulunduktan sora bi de "top takıldı, o yüzden atışı geçerli saymıyoruz" dedik ya bunun ötesi yok herhalde eauha[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Langırtta kaleden attığım gollerle de coştum coşturudm...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Aramızda köstebek var...[hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 evet sikeleri acıklıorum serefsizim sadık ilhan gibi hissettim bi ara walla o kadar hızlı geldiler ki hatırlayabildiklerim bunlar: dyna:hem iskender,hem künefe tharkas sanırım:yeni bi mont aldım senin olsun biri de bi saat verdi ama unuttum ;) ve daha bi ton sey ama ben takımımı satmadım satmam hehe abi bu arada sike konusunda rezilsiniz ya adamların yanındayım görmüolar beni ne muhabbetler donuo varya ooohoo dyna da masalla hic bise yokmus gibi bizi sucluo hey sutten cıkmıs ak kasigim benim
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ulan bi quote ediim dedim sıctık ;) adamların sikesine goz yumdum mu? hayır! bana ısrar ettilermi 2-3 atıs bos at ne istersen alırız die? ettiler kabul ettim mi? skoruma bakınız ;) [Bu mesaj Bathory tarafından 03 January 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 goruldugu uzere ben ortalikta olmasam da, bulusmada BG tshirtluler eksik olmuyor... cekirgelerimi basarili temsil icin kutluyorum :P
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ha bi de günün başka bi bombası silthanas-dresquin şu havalı top oyunu var ya o kapışmada yaşandı. ben bowling kısmında oturmuş güzel güzel etrafa bakınırken önümüze doğru yatay bi cisim uçageldi ta salonun diğer tarafından euhae adamlar havalı aletle oynarlarken onu bowling kısmının oraya uçurmayı başardılar alkışladık tabe[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bathory ben skoru degıstırmye gıtmıstım nereden bılebılırdım seın bızım skor tablomuza tık tık baktıgını :) ama smdı hıc kıvırma adam oyle bır kabul ettıkı hatta brad le kucaklastılar falan pazarlık bıle yaptı[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 oha oha tharkasa bak ben kabul mu ettim?aa bide pazarlık mı ettim? ohaaa halk onunde iftira atmayın kardesim.2gram delikanlı olun ;) ayıp kardesim ayıp ben geldim paso kontrol ettim sizde eskisi gibi sike yapamadınız amacım da buydu hehe
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: HellHound, 03 January 2004 00:18 tarihinde demiş ki: goruldugu uzere ben ortalikta olmasam da, bulusmada BG tshirtluler eksik olmuyor... cekirgelerimi basarili temsil icin kutluyorum :P ya ne demek... O benim gün içinde okulda üzerinde taşıdığım t-shirt. Sizin şahsiyetinizi temsil edecek olsam adam bigi bir bg t-shirt çekerdim üstüme. O gördüğün ile seni temsil etmek benim ne haddime! yırtık bile var üstünde (ısırmıştım da :))[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Valla tek dikatimi ceken sey iskender oldu off nasi ozlemisim ya turk yemegi lazim bana cildiricam yoksa buralarda[hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 e phalanx sizin resimler nerde, isteriz isteriz..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
jankis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: PhalanX, 03 January 2004 00:41 tarihinde demiş ki: Boşuna çıldırma abi kedi eti olduğundan şüpheleniyoruz.. İçeri girdik döner bitmiş.. -Abi bu döner bize yetmez.. -Güzelim sen iste ben sana 50 kişilil döner çıkartırım.. -hadi be?![hline]Just gris.. lol harbi he başka bi açıklaması yoktur şüphe falan deil :)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." [b](homer simpson)
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ewt beyler dönerciye geçerken aynı şu olay geçti: 20civarı kişi üstü kata çıkıoz ordu halinde, aradan bir ses geldi "ulan dönere bak bu 1imize bile yetmez" die. sahiden de öleydi çok az bişi kalmıştı. Atladı tabii retoran sahibi "Olur mu cnm biz yaparız hemen yenisini 10dakkada gelio iskenderler " die. tam 1saat 10 dakka iskenderleri bekledik. birbirimizi yiycektik[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya boşverin doydukmu doyduk gerisi boş bi tharkas doymadı yavrucak hiç kalmamış ona idare etti[hline]Grandmaster Hamburger
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 oha 1 saat oldu mu be[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 uılan nasıl imrendim yaa napalım biz de o sırada taksimdeydik :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ben tabağı sıyırdım hohoh[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Öne çıkan mesajlar