Bonus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 www.kalmekani.cjb.net Tüm KAL'lıları bekliyoruz olmayanlarda gelebilir tabi[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 *ısrarla çalan kapıya doğru hızla koşan anne edasıyla* geldim geldim[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 site fena olmamiş menüler güzel de MAVI nerden çıktı yaa .... yükmu şöle güze hoş gelcek güzel yeşil ?? hemde okulun rengi olur ... ha bide yukaridaki logo çok kare kare gözüküyor ... onun dışında iyi olmuş canım eski okulumun sitesi ...[hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Kadıköy anadolu mekanınınıa hoşgeldiniz... lol.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 1- güzel olmuş 2- bence eski siteler varken site sayısını çoğaltmak KAL topluluunu böler tek bi sitede toplansak daha bi ii 3- Logo kötü okulun orjinal logosu bende olucak onu yollarım bulabilirsem dana kadar yada yarın pcleri düzelticem diye girer müdürün pcden flm çekerim :) 4- Renkleride yeşil-sarı yapsan bare...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar