Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bu zatı şahaneleri ile ilgili bilginiz var mı stat bazında.Fal of myth drannorda race level bilgisi yok.Bilen varsa söylesin.özellikle de sen epic loremaster Grudge :) [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 28 December 2003 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 duydum sanki. elf bu. race bilgisine gerek olmadan okadarını söyleyebiliriz sanırım :) aşmış bir zırhı ve kılıcı neyin vardı bunun di mi. one thousand broken dreams? o başkasının mıydı? neyse... kaç gündür teknik aksaklıklardan dolayı bakamıyodum buralara, şindi de acelem var. bilaare ilgilencem :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 31 December 2003 09:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ne diyeceğimi biliyorsunuz sanki eh[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Baldur's gate'de flfların kılıcı foebane ile ilgili olarak yazandan fazlasını bulamadım walla. o da vardır heralde sende zaten...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sözlükte Fflar sözlükte myth drannor buralarda bir şeyler anlatılıyo belki yardımı olur[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 kılcı keryvian a.k.a foebane fall of myth drannor da yapyığı birkaç savaş yazıyo bunları biliyorum.Level ve ırk bilgisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 20 nycaloth baya iddialıymış...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar