Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Bu zatı şahaneleri ile ilgili bilginiz var mı stat bazında.Fal of myth drannorda race level bilgisi yok.Bilen varsa söylesin.özellikle de sen epic loremaster Grudge :) [Bu mesaj Sparkcaster tarafından 28 December 2003 01:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 duydum sanki. elf bu. race bilgisine gerek olmadan okadarını söyleyebiliriz sanırım :) aşmış bir zırhı ve kılıcı neyin vardı bunun di mi. one thousand broken dreams? o başkasının mıydı? neyse... kaç gündür teknik aksaklıklardan dolayı bakamıyodum buralara, şindi de acelem var. bilaare ilgilencem :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 31 December 2003 09:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ne diyeceğimi biliyorsunuz sanki eh[hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Baldur's gate'de flfların kılıcı foebane ile ilgili olarak yazandan fazlasını bulamadım walla. o da vardır heralde sende zaten...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sözlükte Fflar sözlükte myth drannor buralarda bir şeyler anlatılıyo belki yardımı olur[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 kılcı keryvian a.k.a foebane fall of myth drannor da yapyığı birkaç savaş yazıyo bunları biliyorum.Level ve ırk bilgisi yok
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 20 nycaloth baya iddialıymış...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Öne çıkan mesajlar