casher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Arkadsalar Stam Dex olayını ayarlıamadım 100str li bi adam 200kiloyken yururken bile su gibi gidior dexi ve durdugunuz anda okdr ayvas artıorki dex 0 dan 100 olması ıcın abartısız 10dk beklemenız lazım sphere ini de Stam Weight ile ilgili yerlere baktım altta yaznaları yazdım ama olmuor duzelmedi bi yardımcı olursanız sevınırım
Exorcize Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 sphere.ini dosyasından bunu ayarlayabilirsin aynı şekilde stam V mana regeneration...
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 scripting bölümüne gir orda yazılmış olan sphere.ini tutorial var onu oku yardımcı olur.[hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim.
casher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sımdı ordkaı degerleri anlımadım yazıorum oyunda uygulamıor yanı ben str 100 iken max 400Kilo oluor en son 300kıloda son surat kosarken stamın cok az azalmasını mesela stam 1 kaldı durduugnuzdada hızlı bır sekılde yukselmeısnı ıstıorum ancak sımdı 200kıloda yururken stam bıtıor :) Bunu ayarlıamadım oralara dusuk degerler veırorum olmuor yuksek verıorum olmuor anlıamadım
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bak simdi sphere.ini'nde runingpenalty var onu 1 yap staminallostweight var onuda 350 yap stam felam düşmez :)[hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim.
casher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sımdı Dedıgın degerlın aynısnı yazdım save ledım serverı kapatıp actım str 60 olan bı adam 110kıloda yuruemıor stamı anında bıtıor :(
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 casher aç sphere.ini yi sonra sunu bul // REGEN2=x // Time in seconds for stamina regeneration REGEN2=1 yap cok hızlı bir şekilde artar[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu
casher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sorun kalmadı ufak bir dikkatsizligin getirmis oldugu bi sorun ilgilenen herkese tesekkur ederim.Bir dahaki sorunda gorusmek dilegiyle Mutlu kalın :9
Öne çıkan mesajlar