casher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Arkadsalar Stam Dex olayını ayarlıamadım 100str li bi adam 200kiloyken yururken bile su gibi gidior dexi ve durdugunuz anda okdr ayvas artıorki dex 0 dan 100 olması ıcın abartısız 10dk beklemenız lazım sphere ini de Stam Weight ile ilgili yerlere baktım altta yaznaları yazdım ama olmuor duzelmedi bi yardımcı olursanız sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exorcize Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 sphere.ini dosyasından bunu ayarlayabilirsin aynı şekilde stam V mana regeneration... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 scripting bölümüne gir orda yazılmış olan sphere.ini tutorial var onu oku yardımcı olur.[hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sımdı ordkaı degerleri anlımadım yazıorum oyunda uygulamıor yanı ben str 100 iken max 400Kilo oluor en son 300kıloda son surat kosarken stamın cok az azalmasını mesela stam 1 kaldı durduugnuzdada hızlı bır sekılde yukselmeısnı ıstıorum ancak sımdı 200kıloda yururken stam bıtıor :) Bunu ayarlıamadım oralara dusuk degerler veırorum olmuor yuksek verıorum olmuor anlıamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 bak simdi sphere.ini'nde runingpenalty var onu 1 yap staminallostweight var onuda 350 yap stam felam düşmez :)[hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sımdı Dedıgın degerlın aynısnı yazdım save ledım serverı kapatıp actım str 60 olan bı adam 110kıloda yuruemıor stamı anında bıtıor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 casher aç sphere.ini yi sonra sunu bul // REGEN2=x // Time in seconds for stamina regeneration REGEN2=1 yap cok hızlı bir şekilde artar[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Sorun kalmadı ufak bir dikkatsizligin getirmis oldugu bi sorun ilgilenen herkese tesekkur ederim.Bir dahaki sorunda gorusmek dilegiyle Mutlu kalın :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar