Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Ultima Online?

z0rr0

Öne çıkan mesajlar

Her gecen saat baska bisey ogreniyorum bu MMORPG hakkinda.. piyasadaki diger oyunlarin grafiklerini gordum.. EverQuest,Shadowbane,Asherons Call gibi oyunlar falan.. peki sizce bu oyunlar arasinda neden Ultima Online i sectiniz?

Sizce en iyisi hangisi?
Sosyal ağlarda paylaş

Neden?
Çünkü;
* Oyunlardaki gelişmeler ne kadar yüksek olursa olsun, önemli olan hala daha oyuncunun oyuna bakış açısında gizli, örnekleyecek olursam eğer, UO'dan başlayarak pek çok free server'da elfler,vampirler,cüceler vb gibi epik dünyanın bir çok yaratığı realize edilmiş yada edilmeye çalışılmış olsa dahi, OSI'deki oyuncu yapısında kimilerinin insan görünümünü orc yada vampir sayması ve imkan kısıtlı olsa da hayal güçlerini oyuna ve oynayış sitillerine yansıtmaya devam etmeleri ve ultima online'nın herşeye izin vermesi,
* İlk göz ağrılarından biri olması,
* kimlerine saçma gelecek dahi olsa da türkçe harflerle yazmaya imkan tanıması (bir SWG'de ğ,ü,i,ş,ç,ö'lerden sadece bir kaçını yazabiliyoruz oda alman ve fransız oyuncuların varlığı ile)
* Herzaman son teknoloji, son görüntü kabiliyeti yada buna benzer şeylerin hep seçme kriteri olmaması gibi, 3D'nin veremediği havayı ve heyecanı 2D ile daha fazlasını bile bulabilme
* En önemli nedenim ise dostlarımın,arkadaşlarımın oynuyor olması[hline]Kumadam of Moonglow
Liche
*İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık*

.:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...