z0rr0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Her gecen saat baska bisey ogreniyorum bu MMORPG hakkinda.. piyasadaki diger oyunlarin grafiklerini gordum.. EverQuest,Shadowbane,Asherons Call gibi oyunlar falan.. peki sizce bu oyunlar arasinda neden Ultima Online i sectiniz? Sizce en iyisi hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 neden sorusuna verilecek en güzel cevap "alışkanlık" demek olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Neden? Çünkü; * Oyunlardaki gelişmeler ne kadar yüksek olursa olsun, önemli olan hala daha oyuncunun oyuna bakış açısında gizli, örnekleyecek olursam eğer, UO'dan başlayarak pek çok free server'da elfler,vampirler,cüceler vb gibi epik dünyanın bir çok yaratığı realize edilmiş yada edilmeye çalışılmış olsa dahi, OSI'deki oyuncu yapısında kimilerinin insan görünümünü orc yada vampir sayması ve imkan kısıtlı olsa da hayal güçlerini oyuna ve oynayış sitillerine yansıtmaya devam etmeleri ve ultima online'nın herşeye izin vermesi, * İlk göz ağrılarından biri olması, * kimlerine saçma gelecek dahi olsa da türkçe harflerle yazmaya imkan tanıması (bir SWG'de ğ,ü,i,ş,ç,ö'lerden sadece bir kaçını yazabiliyoruz oda alman ve fransız oyuncuların varlığı ile) * Herzaman son teknoloji, son görüntü kabiliyeti yada buna benzer şeylerin hep seçme kriteri olmaması gibi, 3D'nin veremediği havayı ve heyecanı 2D ile daha fazlasını bile bulabilme * En önemli nedenim ise dostlarımın,arkadaşlarımın oynuyor olması[hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Birçoğumuz belkide hepimiz için ilk olması bence yeterli bir neden[hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hunrret Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 hehe iyi yazmışsın malibu[hline]Silent Hun'rret Nightning Lead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar