Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50 level warrior vs 30 level wizard

Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

Alıntıcı gençlik işe başlıyor.
-----> E o zaman adama save attırman gerekecek,
so? dismisal save dcsi caster levelim ve karşıdaki yaratığın HD sinın farkı kadar modifiye olur. o balor 20 hd. ben 30 hd'ım save DCsi direk 10 artıyo. okadar da yüksek diil o saveler...sonuçta yinede save şansı var %50den fazla hemde.

----->dediğin şu,adam at wil turn bile harcamadan balor
çıkardı,koydu bi tane
at-will turn harcamadan diildir. bi büyü gibi çalışır. standart action harcarsın...benim bildiğim free action olduğu yoksa atwilin ne anlamı varki.

----->Sen turn harcamadın shapechange yaptın.Adamda aynen yaratığı çıkardı(feat)
Yaratığı yolladın.Hemen çekeryani büyü bile diil feat :)

featleri yanlış anlamışsın. player's handbook'u oku
featler senin yeteneklerindir,actif ve inactif olarak ikiye ayrılırlar.Power attack açmak turn almayacağı gibi feat kullanmakta turn yemez gerekmez.Mesela Bardic song,barb rage de turn yemez

----> Sıra adamda:at will g.dispell
açıklaması aşağıdaki gibidir...
normal dispellde adamın atması gereken zar 22 ok ama greater dispellde bunu 10 düşürüyor yani 12ve üstü buda o kadar zor bir zar değil,hele 12 hiç değil.
Dispel Magic, Greater
Abjuration
Level: Brd 5, Clr 6, Drd 6, Sor/Wiz 6
This spell functions like dispel magic, except that the maximum caster level on your dispel check is +20 instead of +10.

----> ana ben shapechangedim?
hala öyleyim.
hayır değilsin

----> Adam sana koydu öldün,ölmedinmi sıra sende shock yedin bu arada hergün balor koymuyo heralde?
nası yani? neye göre kime göre ? critical atmadığı sürece gayet rahatım ben...
ya demek öyle bizim warrioru bile zorlar bu
Full Attack: +1 vorpal longsword +31/+26/+21/+16 melee (2d6+8/19–20) and +1 flaming whip +30/+25 melee (1d4+4 plus 1d6 fire plus entangle); or 2 slams +31 melee (1d10+7)
sırf bonuslarla toprağı öpersin

----> Zarıda tutturdun hadi.Kalktın ama kalkana kadar turnun geçti
yok öyle bişey. move actionla kalkıyorum. hala büyü yapabilirim.

----> balorun kılıcı havada bgelirdi,vıjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yer kan gölüne döndü,ama merak etme parmağını arkadaşların olay yerinin 5km ötesinde bulmuşlar.
böyle olması için bi sebep göremiyorum hala...
ben buldum
Sosyal ağlarda paylaş

---->sonuçta yinede save şansı var %50den fazla hemde.
hesaplayalım
balorun will save'i 19
benim dissmissalimin dcsi ise 10(base) +10 (hd farkı) +5 (5. level büyü) +14 (efektif int bonusu. 18 intle başladık. spellcasting prodigy var bende 20 sayılıyo büyü yaparken 20. levela gelene kadar 5 daha arttı bu oldu 25. vakti zamanında 5 tane wishle 30'a çıkarmıştım +8lik headband of intellectim var benim (gayet merhametli davranıyorum) ediyo 38 int)= DC 39. 20 atması lazım. bana %5 gibi göründü :)

----> benim bildiğim free action olduğu yoksa atwilin ne anlamı varki.
yanlış biliyosun ve çok anlamı var. ben her round herhangi bi resource ya da component harcamadan telekinesis atmak falan isterdim mesela :)

featler senin yeteneklerindir,actif ve inactif olarak ikiye ayrılırlar.Power attack açmak turn almayacağı gibi feat kullanmakta turn yemez gerekmez.Mesela Bardic song,barb rage de turn yemez
e peki bunun bizim üzerimize summon edilen balorla ne ilgisi var?

Dispel Magic, Greater
Abjuration
Level: Brd 5, Clr 6, Drd 6, Sor/Wiz 6
This spell functions like dispel magic, except that the maximum caster level on your dispel check is +20 instead of +10.[/b]

ingilizce bilmediğini düşünmeye başlicam birazdan :-p

----> ana ben shapechangedim?
hala öyleyim.
hayır değilsin
evet öyleyim

----> Adam sana koydu öldün,ölmedinmi sıra sende shock yedin bu arada hergün balor koymuyo heralde?
nası yani? neye göre kime göre ? critical atmadığı sürece gayet rahatım ben...
ya demek öyle bizim warrioru bile zorlar bu
Full Attack: +1 vorpal longsword +31/+26/+21/+16 melee (2d6+8/19–20) and +1 flaming whip +30/+25 melee (1d4+4 plus 1d6 fire plus entangle); or 2 slams +31 melee (1d10+7)

sadece kılıcıyla atak yapıyo. her vuruşta maximum 20+6 fire damage vurur. stone skin var bende. her round 10 damage iner bundan 4 atakla 64 damage olur- ki pek kimseyi zorlamaz bu da...

----> balorun kılıcı havada bgelirdi,vıjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yer kan gölüne döndü,ama merak etme parmağını arkadaşların olay yerinin 5km ötesinde bulmuşlar.
böyle olması için bi sebep göremiyorum hala...
ben buldum
bi daha bak...
[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinanural, 30 November 2003 22:56 tarihinde demiş ki:
bu arada birşey rica ediyorum 3e players handbookla ,monster manuali nerden indirebilirim bak görüyosun cahil kalıyorum burda :)

v.3.5 srd öneririm en çabuğundan.[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Targeted Dispel: One object, creature, or spell is the target of the dispel magic spell. You make a dispel check (1d20 + your caster level,(maximum +10)) against the spell or against each ongoing spell currently in effect on the object or creature. The DC for this dispel check is 11 + the spell’s caster level. If you succeed on a particular check, that spell is dispelled; if you fail, that spell remains in effect.[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

aynı fireballdaki gibi
caster level cap ordaki...

A fireball spell is an explosion of flame that detonates with a low roar and deals 1d6 points of fire damage per caster level (maximum 10d6) to every creature within the area[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 30 November 2003 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

(silah) +1 vorpal sword
(bonuslar)+31+26+21+16=94-10(ss)=84
+(silah damageı)2d6+8 zarlar 3 gelse 3+3+8=14-10=4
AND(ve)
(silah)+1flaming whip
(bonuslar)30+25=55-10=45
+(silah damageı)1d4+4 plus(+)1d6 plus(+)entangle=
zar 2 geldi+4+3 geldi+entangle chechk=9+check
9-10=-1 (damage yok hatta sen regenerate et :))
Checki kurtardın varsayıyorum entangle.
88+45=133 o levelda bi wizardın anca hpsi işte,140 filan olur bilemedin

VEYA
+1 vorpal=84+4=88 damage
AND(ve)
2 slams(2 tane koyuyo hayvanat gibi vücuduyla)
2x+31(bonus)+1d10+7(silah)5 atsan+7
31x2=62+5+7=74-10=64
64+88=152(bu daha kesin bir yol)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinanural, 30 November 2003 23:23 tarihinde demiş ki:
Full Attack: +1 vorpal longsword +31/+26/+21/+16 melee (2d6+8/19–20) and +1 flaming whip +30/+25 melee (1d4+4 plus 1d6 fire plus entangle);

or 2 slams +31 melee (1d10+7)

bikere hem slamla hem silahlarla atak yapma opsiyonu yok elemanın. ama whipi göremedim. benim 64'ün üzerine 12 fire damage ekle 76 ediyo bu da. fire resistance'ım olmadığını (ki balorla kapışıcam. manyak mıyım ben? tabii ki fire resistance'ım var.) varsayarsak. wizard'ın Con'u 2. önemli skorudur. benim con'um da. başlangıçta 14'tü diyelim. wishlerle onu 18 yaptık. bi de +6 con veren item'ım var. oldu 24. d4lerden de 2 aldık her level. (2+7)x30=270 hp'im var benim :)

bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 30 November 2003 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinanural, 30 November 2003 23:27 tarihinde demiş ki:
BİR DE:
entangle check tutarsa ::::::
kaptı seni kuyruğuyla,sıktı,kopardı,yerden yere vurdu,(kuyruğa kıstırıldın anca verbal büyüler var zaten 2 koysa ölürsün :))

dimension door. verbal :)

Dimension Door
Conjuration (Teleportation)
Level: Brd 4, Sor/Wiz 4, Travel 4
Components: V

bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 30 November 2003 23:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

allaşkına
gölge bu işin içinden nası çıkardı onu merak ediyorum :)
şimdi balor haklı görünüyo. salladım vorpal kılıcı mage başına ne halt etcen vs. vs. muhabbetleri var.
ama mage'in de kendine göre bikaç numarası var görüldüğü gibi.

evet gölge. şu combatı sen nası çözümlerdin ? :D[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

parayı da hesaba katsan mage döver
disjunction diye bişey var...

bu arada 5 fighter, 4 wizardı parça pinçik eder. ama 5 wizard canına okur fighter'ın :)
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

[Bu mesaj Grudge tarafından 01 December 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

paranın yarısını demiliche yatırırsa wizardın işi kolaylaşır bikere.
itemların zayıf kalır. wizard'da bulur indirir elemanı :)

sonra demilich gelir wizardı alır ama sonuçta wizardı öldüren de wizard...
hem 40. level demilich 56. level karaktere falan denk oluyo. yavaş biraz :)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu arkadaşlar 1.level wizardın 20.level fighter ı charm ıle şebek etme olayı var bi kere yani 30.level wizard dc bilmemkaçyüzmilyona o fighterı alr yanında orangutan diye gezdirir dominate ile bu kadar basit yani zaten ortamda 50. level bi fıghter varsa wizard onu öldürmez :)[hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GenjuroXXX, 01 December 2003 13:22 tarihinde demiş ki:
Yahu arkadaşlar 1.level wizardın 20.level fighter ı charm ıle şebek etme olayı var bi kere yani.

saçmaladığının farkındamısın.eğer yukarıda ciddiysen sen bidaha frp fln oynama,git pokemon,beyblade fln oyna.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 01 December 2003 15:50 tarihinde demiş ki:
said:
GenjuroXXX, 01 December 2003 13:22 tarihinde demiş ki:
Yahu arkadaşlar 1.level wizardın 20.level fighter ı charm ıle şebek etme olayı var bi kere yani.

saçmaladığının farkındamısın.eğer yukarıda ciddiysen sen bidaha frp fln oynama,git pokemon,beyblade fln oyna.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

bu lafı neye dayanarak söyleyebiliyosun ayrıca sen kimsin ki kime ne yapıp yapamayacagını söylüyosun ve aç bak bi kitabı yapabiliyomu yapamıyomu?
bunu pm ıle halledelım ıstıosan...[hline]"He raged at the world, at his family, at his life... But mostly, he just raged..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sinanural, 30 November 2003 03:06 tarihinde demiş ki:
konu iyice dağılmış be,neyse zaten savaştırmadan sonuca varılmayacak bu konu,ha bu arada hangi shardlarda oynardınız :) (konuyu çok pis dağıtırım)

BEn dağıldı gitti zavalıcık konucuk diyordum yeniden canlanıvermiş bak şimdi

Neyse ben bi tek sanane de oynamıştı o da bunda yaklaşık 4 sene önceydi .Char adı sahriken di uyuz bi büyücüydü masus uyuz yapmıştım adamı çünkü genel de uo oyuncuları arasında rp yapmak = iyi olmak gibi bir düşünce tarzı var. Rp yapan yapan herkes sevecen "lordum, laydim" die koşturuyor etrafa gıcık oluryordum ehu :)

Bir de yeniden başladım uo ya mix de hepinizi bekleriz
Zaten gelin abi 40 kişi falanız az oyuncuyla zevki çıkmıyor
bayağı da rp oluyor yane sanane den çok olduğu kesin de
Benim Char Rethmaar
Hatta Bg si bilem var :)
Bekleriz[hline]bilinçli toplumun
kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi
bilinçli rp'cinin de
sisteme ihityacı yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...