Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Arkadaşlarımla uzun süredir tartıştığım bir konu ben sonucun %90 warrior %10 wizard alır şeklinde olduğunu düşünüyorum.Fakat arkadaşlar ısrarla savaşın sonucunun %90 wizard %10 warrior olacağını iddia ediyorlar.İstenen şey elimine etmek yani ölmesede olur dediler peki dedim. Savları şu:İnsiyatif zari atilir wizard mucizevi bir şekilde 20 lik insiyatif zarindan 35 atarak insiyatifi eline alır. Time Stop çekilir. Cehenneme gate açılır. Reflex savingin fail olmasi için 20 lik zarda -15 atmam gerekirken warrior bu gate e girer.Cehenneme iner orda cehennem iblisleri ile köşe kapmaca oynar Sav 2:Warriorun yakına girmesi beklenir.Yakına girince warrior 20 lik zardan -40 atarak miss eder ( :) ) Sıra wizarddadır akıllı wizardimiz Color Spray atar.8 de 8 lik zar tutturur ve warrior Reflex savingden yine ,nasıl beceriyorsa" 20 üzerinden -15 atar.Warrior Astral Plane'e uçar ve orda ölür. Sav 3:Şimdi ismini unuttuğum,ama dokunanı Resist etmeyip,saving throw atmazsa Astral Plane e yollayan bir büyü cast edilir(Savaştan önce).Warrior vurur,bütün saving throwlardan -20 atar (kabiliyetine hastayım bu warriorun) ve Astral Plane'e uçar. Üçü de birbirinden mantıklı savlar dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Savları boşverirsek kim kazanır sizce bu kapışmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kesinlikle warrior derim,arada 20lvl fark var,kesinlikle warrior %100,nedir bu wizard tutkunluğu anlayamam[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Wizard ın spellbookuna bakmak lazım.Wish falan varsa warrior ın işi zor,gerçe eşek gibi adam level 50 alır çok buyuk olasılıkla warrior..Ezer hatta..level 50 demi-god gibi bişey Warrior berserkersa hiç bişey olmaz imprisoment yemediginden..[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Ehehe ılgınc bır karsılasma olur... Lvl 30 mage ın bazı olagandısı buyulerı yoksa Lvl 50 fıghterın kı bu arkadas bu lvl a gelmesı ıcın planelerde uzun bır sure dolasması gerekır mage ı dograması lazım.Ama hıc bır kacıs yolu olmamalı yoksa dovusu kımse kazanamaz mage kendı pocket plane ıne gıder takılır yanı....tabı bı de grudge ı dınlemek lazım[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Yaw bıktım bunlardan yaa L30 Monk mu L30 Sorcerer mı L40 hödömü L40hedemi gibi muhabbetlerden Yaw kardeşim hiçbir diyarda yokki level 30-40 adam; Hayal onlar hayal, yok öle kişiler inanmayın. Bu arada l 50 fighter alır heralde sonuçta level 2 ile 22 arasında 20 leveldan deil level 30 ile 50 rasındaki 20 leveldan bahsediyoruz !!! 2nd editiona göre diosan bu levelları, level 50 adam dötüyle alır[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ilk round wizardda olursa warriorun şansı yok. (%10 bile diil yani...) time stop veya otto's irresistible dance (nioahahaha) disjunction (warrior'ın üzerindeki magical itemlara güle güle) ondan sonra çeşitli tercihlerimiz var imprisonment trap the soul temporal stasis intensified ve maximized energy drainlerle 50-60 civarı level drain... hiçbiri save attırmıyo[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 20 November 2003 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 orası öle initiative i tutturdumu mage bırak adamı öldürmeyi istediği daşağı geçer kölesi yapar hede hödö eder, fighterı doğduğuna pişman ettirir valla...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 onu geçtik, saçma sapan regenerationlı falan bi yaratığa dönüşüp shapechangele (misal tarrasque :D) üzerine de tenser's transformation basıp wariora diş pençe dalmak suretiyle tokat manyaa etme gibi bi opsiyonu da var :D[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bi kere bir karakter 50. lvl oluyosa ve 50 level boyunca sadece tek bi class üzerinde yoğunlaştıysa ben ona karakter diil karaktersiz derim. İnsan gider bikaç lvl rogue alır, barbarian alır, sonra assasin filan alır. Gidip de 50 lvl boyunca başka bişi yapamamış bi karakterden adam olmaz. Aynı şekilde wizard da değişik uğraşlara yönelebilir ki en çok olasılık wizard ve benzeri büyü yapan class larda. Bu iki karakteri de mantıklı bir 20. lvl multiclass karakter kolayıkla alabilir bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Grudge, 20 November 2003 22:14 tarihinde demiş ki: ilk round wizardda olursa warriorun şansı yok. (%10 bile diil yani...) time stop veya otto's irresistible dance (nioahahaha) disjunction (warrior'ın üzerindeki magical itemlara güle güle) ondan sonra çeşitli tercihlerimiz var imprisonment trap the soul temporal stasis intensified ve maximized energy drainlerle 50-60 civarı level drain... hiçbiri save attırmıyo[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 20 November 2003 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] uyuz oluyorum böyle wizard aşıklarına,tamam hayatımda hep magic karakterler yönettim ama bu kadar da aşağılanmazki warrior yahu.Sizce 50 level bir god ötesi yaratık time stop veya ottos irresistible dance gibi 9.level wizard spellerini yer mi?Evet time stop diyorum gidin sıkıysa tahkisise time stop yedirin ki kendileri 30 level fighterdır isteyen araştırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Grudge, 20 November 2003 22:14 tarihinde demiş ki: ilk round wizardda olursa warriorun şansı yok. (%10 bile diil yani...) time stop veya otto's irresistible dance (nioahahaha) disjunction (warrior'ın üzerindeki magical itemlara güle güle) ondan sonra çeşitli tercihlerimiz var imprisonment trap the soul temporal stasis intensified ve maximized energy drainlerle 50-60 civarı level drain... hiçbiri save attırmıyo[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher [Bu mesaj Grudge tarafından 20 November 2003 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] sen bu arada büyüleri ışık hızında atıyorsun galiba bana turn yok(dediğim gibi time stop du vs vs işlemiyeceğine göre esasen wizardın şansı çook az) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 eğer grudge dediğin gibiyse wizardsı kınarım,oh ne ala ben kasıcam orda 50 level adam 30 level mage le benle daşşak geçicek.Ne ala memleket hiç sanmıyorum adamın çıplak ac si 150 filandır heralde zaten spell resistanceı hayvani bisiydir.Aman düşünmesi bile saçma 1 level wizardmı alır 20 level warriormu gibi,arada 20 level var borumu be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Işık hızında atmıyo, 6 saniyede atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Düşünmesi bile saçmaysa neden soruyosun kardeş :)[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hayır merak ettim öyle bir tutkuyla savunuyorlarki wizardı.:) zaten 1 kişi çıktı wizard çok yüksek olasılıkla alır diyen.Ben sadece biraz dellendimde pardon grudge bu arada :).Ama bana dediklerin çok saçma geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 birde forumu wizardsa açtım işimizi işi bilen kişilerden öğrenelim,sonucunu merak ediyorsanız: http://boards1.wizards.com/showthread.php?s=&threadid=135563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kardeş nası time stop'a immune olduğunu ya da zilyon spell resistance geliştirdiğini de açıklarsan memnun olurum. takhisis hatun Time stop'ı dinlemiyo ama kendisi azıcık intermediate deity olur. divine rank 15 civarı olması lazım. namı diğer tiamat. ya da 5 başlı ejderha. azcık büyü de yapıyo. öeh yani... 50 level fighter dedim ama gerisini söylemedim diyosan bilemicem tabi...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 e diyorumki bende tanrı karı 30 level olmasına karşın manyak bilyon tane özellik alıyorsa 50 level gibi inanılmaz yüksek levelda olan bir warriordada bir nuımaralar vardır.Ama evet dediğin gibi 50 level warrior dedim gerisine karışmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Açıkçası doğruyu söyleyeyim hiç warrior oynatmadım onun için warrior hakkında çok fazla şey bilmiyorum.Yinede çok oynatan gördüm tabii ve buna dayanarak 50 level peasentın bile time stop yemyeceğini söylüyotrum ben,çünkü belli bir level sonra warrior bile zaman kavramının ötesine geçmiş olur,ya da öyle olması lazım,ha diyorsan aradaki 20 level boru,ona karışamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bu wizard da marduk mus mesela :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: sinanural, 20 November 2003 23:35 tarihinde demiş ki: e diyorumki bende tanrı karı 30 level olmasına karşın manyak bilyon tane özellik alıyorsa 50 level gibi inanılmaz yüksek levelda olan bir warriordada bir nuımaralar vardır.Ama evet dediğin gibi 50 level warrior dedim gerisine karışmadım Lvl 30 her fighter tanri olmuyor, farkindasin degil mi?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 walla time stop'a nası immune olabildiğini açıklamadan ben bu tartışmaya devam etmicem...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Dojorel, 20 November 2003 23:41 tarihinde demiş ki:Lvl 30 her fighter tanri olmuyor, farkindasin degil mi?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Ama level 50 adam oluyor zaten level 30 warrior vs level 30 mage demedim mage alır.Ona bir lafım yok ama gidipte 20 level fark varken hala mage alır diyenler yok mu,ona sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 abi oke oturup hesaplayalım. sen bana time stop'a nası immune olabildiğini, ya da 50. levela gelince tanrılık mertebesine geldiğini açıkla önce. ben teslim olmaya hazırım...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar