radikal_balon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 www.proxy4free.com sitesi açılmıyor.galiba proxy bulamıyorum.bana kendi proxylerinizden verebilirsiniz icq için.[hline]radikal_balon
arc Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 proxylerin hepsi kapalı, mental yollardan baglanıyoruz icqya şu an...[hline]I look inside myself and see my heart is black
radikal_balon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 yukarıdaki konuya bakalırsa herhalde ondandır bu sorun.ne zaman düzelcek peki?[hline]radikal_balon
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 2 gün 21 saat 35 dakika 6 saniye 56 salise sonra.[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 1 haftaya kesin düzelirmiş.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 benim kulağıma da şöle bi açıklama geldi: Düzeledebilirmiş düzelmeyedebilirmiş. Belli olmazmış. Bakarız bi ara demiş tt genel müdürü.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 türkiyeye internet yasağı koymuş diğer bütün devletler birleşip. bir daha yurt dışı sitelerine giremiyoruz malesef[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Öne çıkan mesajlar