umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 artık benimde modemim var ama hiçbir soru sormayacağım sorunsuz çalışmakta model zoom 5510 :) artık rahatsınız :))[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 dsl aldınmı ben alamadım kaldım abaza gıbı :`( keske port acık olsada modem olmasa ragzıyım[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Helal be ! sonunda aldın yani.. :)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Sonunda alabildin valla korkuyordum ulusal bir sorun olmaya başlamıştı[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Ne kadara aldın , bağlantı hızı iyi mi , 56k ya göre çok fark ediyor mu ? Ben de bu gün adsl ye başvurdum da , bilgi verirsen sevinirim[hline]Gitti gelmez bahar yeli; Şarkılar yarıda kaldı. Bütün bahçeler kilitli; Anahtar Tanrıda kaldı. Geldi çattı en son ölmek. Ne bir yemiş, ne bir çiçek; Yanıyor güneşte petek; Bütün bal arıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yani 56 k ya göre iyi kazaada 15 falan yapıyo[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya bide edonkey2000 çok yawaş bunun nedeni ne[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Oh neyseki 5551 almamışsın yoksa bu sorunu cevap vermem için 817236576. kere sorardın =)[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ya peki nedeni nedir bi 9 a çıkıyo bi 2 ye düşüyo alla alla[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 128 kullanıyorsun heralde..[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ewet[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 said: Virus, 02 January 2004 17:59 tarihinde demiş ki: Sonunda alabildin valla korkuyordum ulusal bir sorun olmaya başlamıştı[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo :) kopar[hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 internet bölümünün %90 ı adsl oldu yeter[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ya benim daha önceden bu modemle ilgili bi olaylarım vardı burada ondan sölüyom bernde yoksa niye söliyim virüs falan bilir b:)[hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 hayırlı olsunda nedir bu dsl aşkı,cable mmorpg ve online oyunlarda daha iyi ping veriyor.bi 20k/b için deegmri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ben de kablo düşünüyordum da altyapı maltyapı sorunu, geleceği yokmuş, vs... diye diye adsl aldırdılar (dl için iyi diyorlar da 64k cable bile 20 ile indiriyor, biz 128k ile 7-16 larda sürünüyoruz, nedir ya ? )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2004 Konuya cok alakasiz bir noktadan daliyorum, kusura bakmayin... Hangi mmorpg kabloyla daha iyi ping yapiyormus??? Su DSL zimbirtisi cikmadan once belki, ama simdi DAoC / EU hafta ici aksam 800+ ping, DAoC / US 900+ :hrr: datayi yuruyerek tasisam daha iyi be... Bir zamanlar 100+ civariydik mutluyduk, simdi artacak yurtdisi cikislari, ha artti ha articak diye bekliyoruz.... Bir zamanlar Chesapeake / UO-OSI ' ye 8 ping atardim aaaaaah ah! (T1 :P) Bunlar bir yana hakikaten DSL'cilerden biri bir denermi sunlari bizde ogrenelim. DAoC EU ping 193.252.123.33 DAoC US ping 206.112.64.6 Tabi su an saat 13.00 itibari ile 0ms ile bagliyiz, cunku request timed out :hrr: Saygilar. Saygilar.[hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar