FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Nbl forumlarında okuduğumdan bile bişey anlamadım.. yardımcı olursanız sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yeni bi scp sanirim .[hline]Cok yakinda geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bize biraz acıklarsan cok sevinicez sanki hepimizi nebulada oynarmıscasina konu acıyorsunda?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 http://www.nebula.gen.tr/main/systems.php?topic=showskill&id=54 herhangi bir scriptsharing sitesinde bulursun diye düşünüyorum. çünkü bunların 0 dan yazıldığını düşünmüyorum. içinde getcart die function bulunduran bir scp sonucta.. [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 03 January 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ah ulan Bronx buyuk adam valla...O varken shard nasildi gittikten sonra ne oldu...[hline]Imza yoh,parmak bassah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ya, glassblowingide kitapla öğretiyorlardı.Buda öyle işte ama sadece spawnları çıkarıyor.Wisplerdeki spawnları alıyor o kadar... dicem ama öyle değil birazdaha okuyunca resmen adamlar aynı sistemi fln kullanmış ancak item dosyalarıyla oynayım worlda yeni itemler onların yanındada yeni fonksiyonları eklemişler... Helal olsun ne diyim?[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytixodem UO Shard I [url] _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... [Bu mesaj Rotweiler tarafından 04 January 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar