MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 kaç aydır bu crosscable network bağlantısıyla uğraşırım hala becerebilmiş değilim. neyse bu seferki sorun yeni aldığım ethernet kartından. makinam kartı ilk aldığımda bu ethernet kartını gayet güzel tanımıştı. Ama maaalesef bu sefer tanımıyor (ahlak sükut etti).Ethernet kartının olduğunu biliyo fakat yüklemiyor. Diskette verilen driverları denedim XP'nin kendi driverlarını yükledim naafile.tamamlayamıyor installu. kartın üzerinde markası da yok işin komik yanı kutuda 10/100 Mbps Fast Ethernet PCI Adapter yazıyo sadece. anlayamadım.[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ağp[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar