Escobar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Ortalama rakamlar Imperial sayısı : 40 Rebel sayısı : 20 Süre : 30 dakika Patlayan atst sayısı : 8 Kazanan : Rebel Radardaki kırmızı noktalardan savasın büyüklüğü yeterince belli.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 db atmaya calismaktan baska bisi yapmamisinki olm :)[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician.. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Öldürdüğümüz adamı dblicez tabi.Heal mi ediyim :P[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yok dbliycende herkesi degil :) adamin healthleri full daha db spam yapiyosun ac herif :p[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy Mastered Professions : Marksman / Commando / Pistoleer / Brawler / Scout / Entertainer / Fencer / Artisan / Architect / Armorsmith / Sıradaki : Musician.. (Heran yenileri gelebilir) Icq :. 802222 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Nasolsa ölmücekmi benim öldürdüğüm adamı gelip başkasının db lemesine tahammülüm yok.[hline]Pearce Escobar /// Master Master /// Eclipse ICQ # 1500000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Sanırım savaş hayvanat bahçesinde filan oldu? :) Nerde o eski savaşlar ah ah...[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Nerde o eski gunlerimiz yaşlı dostum Eaglef :)[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Hehe..Eaglef dede olduk artık :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Dedeligi filan boşver Eaglef , geri dönmek icin can atıyorum oyuna, ilk başladıgım gunki heyecan var icimde su anda yine bide d&d online cıkıs tarihi 2005 o zamana kadar dayanmak cok zor , amma velakin accountumu sattigim arkadas 100m u kabul etmedi 150m istiyor ondan hala beni taşıyan gemi bi turlu inemedi Theed Starporta :) .[hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar