anachronox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 ya 2 yıl aradan sora tekrar heveslendim oynamaya ama uo cd si kaybolmus ve buralardada kimse satmıo netten nasıl bulabilirim bi adres varmi lutfen yardim edin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Buradan AOS çekebilirsin.[hline]A! Elbereth Gilthoniel! silivren penna míriel o menel aglar elenath Gilthoniel, A! Elbereth! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben olsam link den cekmem aç kazayı bas kardesim Age Of Shadow de uo cıkar karsine 541684131 tane seç beyen al[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! Emektar UO'cu olympos da dogdu snn de tanındı nebulada büyüdü Arqasda yaşlandı ve şimdi tekrar dogdugu topraklarda Reactor. Grandmaster BeRDuSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ben de indirmeye çalıştım, bitimine 100 mb kala dl edememeye başladı, serverda sorun mu var Başka bir yerden indirmeye kalksam bir 640 mb daha indirmeye kalkacak.. FlashGet ile indiriyorum, başka bir yerden devam ettirme seçeneği falan var mı ? [hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 03 January 2004 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar