Zeke Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 beyler yardım lazım lvl 20 oldum bu first aid kid ler falan inanılmaz az aid yapıyo treatmentlarda öle her savaştan sonra yarım saaat bekliyorum deli oldum bunların fazla heal vereni yokmu varsa athens teki yerini bilen varsa sölesin plz benim şu anda kullandıklarım: first aid kid 10 veriyo treatment da 30 veriyo
Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 first aid skillin kaç? basic general shopta en fazla 93 first aid skilli için kit bulabilirsin eger old athendeysen orda shoplar yan yana West yönüne gidersen görürsün shopa girmeden önce kapısına bi kere clicklersen hangi seviye shop oldugunu yazar ( basic. adv. superrior. )[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 first aidi geç şimdilik ama treatment skilline verebildiğin kadar IP vererek sürekli arttir, en azından level 150 olana kadar bunu zaten yapmak zorundasın level 200 implantlerini takana kadar yani o yüzden trt arttır bu biiiir ikincisi de shoplar basic, advanced ve superior şeklinde sınıflandırılmıştır, her shopta 5 kalite recharger/kit olur mesela basic shopa girersen oradan bulabilirsin daha yüksek QL lerini, basic shoptakilerin hepsini kullanabilecek duruma geldigin anda bir sonraki shopa geç yani advanced olana, bu şekilde devam et, first aid o kadar öncelikli değil şu andaki levelin düşünülürse, daha öncelikli skillerin var çünkü Old Athende yani bulunduğun yerde S-W yönünde dizilidir bu shoplar
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ha bir de kullandıkların combat anında da kullanılabilen kitler sanırım, onlar zaten çok fazla heal etmez /nano vermez, oturarak kullanabildiklerin daha iyi ama senin seçimin tabi ikisi arasında, ben hiç first aid üstüne gitmedim, oldukça kullandım sadece skill elverdiğince
Zeke Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 sagolun da ben soldier im zaten iki tane nanom var onlarda işe yaramıyo heal benim için önemli bide çok bekleme olayı bayıyo neyse sagolun
Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 black soyleyince aklıma geldi class ne? çünkü bazı classlar için first aidi surekli yuksek tutmak gerekiyo eger solo felan takılıyosan[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 iyi de beklemek bayıyo ama o bayan heal ve nanoların eşdeğeri kitler o kadar yüksek QL ki istesen de kullanamazsın oyundaki kural şu oturarak kullandığın o uzun süre bekleten rechargerlar [ki benim bildiğim kitler de çok bekletiyo] her zaman aynı kalite kitten nerdeyse 1.5 kat daha fazla etkilidir mesela ql 180 civarı bir first aid kit 900 civarı heal ederken aynı kalitelerde treatment laboratory 1400 civarı heal eder
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 recharger ve treatment laboratoryler için; yüksek heal/nano - oturma ve aggro almamış olma şartı= X ise kitler için de; düşük heal/nano + her zaman kullanılma avantajı = yine X gibi bişe önemli olan sen combat durumunda durumu idare edebiliyosan FA değil de TRT yeteneğine yönelmen çünkü FA sadece bu işe yarıyor ama TRT ilerde implant ihtiyacın için de mutlaka gereken bir yetenek dediğim gibi IP olarak bir süreden sonra eğer rahatlarsan o zaman verirsin FA yeteneğine
Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 zaten tms var soldierda o baya yardımcı olur sana :) first aid çokta abartılması gereksiz bence ( genelde soldierlar yukseltin felan diyolarda ) 182 oldu benim soldier daha 1 level önce maxledim first aidi 400 felandı ki bunun 100-120 skilli abilityden geliyodu[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Cheater Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 YALAN Soldierda first aid onemli bir skilldir[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 hadi len pis atrox senin aklın ermez boyle şeylere :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
Cheater Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 hehe ben bunu bu blitzlememe usengecligimle soluorum maxlenmis first aid ile atrox halimle ql 150 first aid kullanabiliorum kasmadan GERCEK Atroxlar zekidir[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 atroxlar zekidir sözü de zaten ancak bir atrox tarafından söylenebilecek kadar zeka dışı bir ifade ama :p [not: şaka, abuk olabilir dikkat] [not2: not da şakadır]
Zeke Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 sağolun bu arada bende soldier ım tek takıldığım için first aid çok işime yarıyo :) neyse tekrar teekkür bu arada lvl 24 üm grup yapmaya gerek varmı bu lvl den ????
Popeye Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 templeı biliyomusun? eger biliyosan oraya git hem grupta bulursun bulamasan bile ki çok düşük bi ihtimal orda grup bulamamak :)) tek takılarakta baya guzel xp alırsın ordan[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 "/tell helpbot whereis temple of three winds" yazarsan oyun içinde, sana helpbot tarif edecektir nerede olduğunu koordinatlarını falan yazar, Tir'den kuzeye geçip biraz daha gidiyosun bir süre koşuyosun ama çok sürmüyo öyle, arada iki save terminal var oralarda save ede ede gidersen yolda ölmen sorun olmaz, en sonuncusunda da mutlaka save et temple'da ölürsen çok kısa mesafe koşarak tekrar temple'a dönebilirsin
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 "/tell helpbot whereis temple of three winds" yazarsan oyun içinde, sana helpbot tarif edecektir nerede olduğunu koordinatlarını falan yazar, Tir'den kuzeye geçip biraz daha gidiyosun bir süre koşuyosun ama çok sürmüyo öyle, arada iki save terminal var oralarda save ede ede gidersen yolda ölmen sorun olmaz, en sonuncusunda da mutlaka save et temple'da ölürsen çok kısa mesafe koşarak tekrar temple'a dönebilirsin
Cheater Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 intelligence'im maxed nihaha[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hoca incir çekirdeğini doldurmak zor olmasa gerek :p
Cheater Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ben inciri cekirdegiyle yerim :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan [Bu mesaj Cheater tarafından 16 Mart 2003 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar