berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Merhaba arkadaşlar, swler için hazırlamaya çalıştığım bir bleeding olayı var ancak sorununu bulamadım ilginize.. [events e_infeksiyon] On=@hit if (&statf_stone) || () return 0 else if ( == t_weapon_sword) if ( >= 98.0) && ( >= 98.0) if (rand()>)==1) && !(src.findid.i_mem_sw) src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_mem_sw src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * yaralanir * return 1 endif endif endif endif [events e_mem_sw] On=@Death findid.i_mem_sw.remove [itemdef i_mem_sw] ID=i_gold TYPE=t_eq_script NAME=infeksiyon memory On=@Create attr attr_decay|attr_newbie On=@Equip timer 1 On=@Timer src.tag.hits= src.damage {8 10} src.sysmessage Bleeding! if !(= ) src.events +e_mem_sw if( < 150 ) && ( > 80 ) src.sayu *infeksiyon olusur* elseif( < 80) && ( > 60 ) src.sayu *yarasi acilir* elseif( < 60) && ( > 40 ) src.sayu *yarasi kanar* elseif( < 40) && ( > 20 ) src.sayu *kan kaybi artar* elseif( < 20) && ( > 10 ) src.sayu *kan kaybindan halsiz duser* elseif( < 10) && ( > 0 ) src.sayu *kan kaybindan olmek uzeredir* elseif( == 0) src.sayu *kan kaybindan olur* timer 3 return 1 endif else src.events -e_mem_sw endif [EOF] [Bu mesaj berkinyum tarafından 01 January 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=63870 [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 01 January 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 iyide kardeş senin scpde çalışmıyor tam olarak. eventleri silahlara koyup denemişler çalışmamış. ben benim scpdeki sorunu sordum bulan varsa yazarsa memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silencazz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Dogru soyluyor taz.Scripti tam olark yazarsan cok aydınlanacagız.[hline]:tebrikz: Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Alo Ben Vahit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 else * olmicak galiba if ( == t_weapon_sword) if ( >= 98.0) && ( >= 98.0) if (rand(>==1) && !(src.findid.i_mem_sw) yazdıgın kısmı: elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) && ( >=98,0) if (rand(125) <= / 40)>) && !() ile deistirirsen olabilir belki bu konularda pek bilgim yoktur söliym olmassa sonra bana beddua falan etme yani :yapma: :rock: :yapma:[hline]Die like the rest Mess with the best Ejder Firegod [Bu mesaj Gumm tarafından 02 January 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: berkinyum, 02 January 2004 18:15 tarihinde demiş ki: iyide kardeş senin scpde çalışmıyor tam olarak. eventleri silahlara koyup denemişler çalışmamış. ben benim scpdeki sorunu sordum bulan varsa yazarsa memnun olurum silaha event eklerken nası eklediniz? bir hata olmuş olabilir. oyun icinde .events e_bleed komutunu kullanarak kendinde aktif et eventi, sonra dene bakim. ben bu scripti denedim yani sorun cıkması imkansız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 tamam senin scpyi bide oyunda öle denerim de benim scp nin sorunu ne sence? ya alt alta if komutlarının alt alt a yazmakla ve biçiminde tek if yazmanın arasında düzen dışında fark olmaz ama onuda deneriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkinyum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 komutu kullandığım halde hiç bir şey olmadı. mesela katana nın altına On=@Equip src.events +e_bleed ON=@UnEquip src.events -e_bleed yazdığımızda çalışması gerekmiyormuydu ayrıca. benim yazdığım scp de çalışmıyor aynı şekilde. Sorun bendemi yoksa scpdemi bu yüzden bende çözemedim olayı benim scp mi deneyip bana cevap verirseniz çok sevinirim denemek için mesela katananın altına On=@Equip src.events +e_infeksiyon ON=@UnEquip src.events -e_infeksiyon yazmanız yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 benimkini en son denedigimde calısıyordu, sende calısmıyorsa : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar