The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Evet evet yine ben.Niahahahhaha Neyse Simdi benim sormak istedigim sey sudurki Bir link e basildiginda cikan sayfayi nasil sole kucuk veya sayfanin yarisi kadara yapabiliriz.???? Sayfa acilir acilmaz baska bir sayfanin cikmasini sormuyorum dikkat yani.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 aynı sayfa içinde yarım bir sayfada açılsınmı istiyorsun yoksa pop up mı ?[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 pop up degil Ama bir link e basiliginda(hepsi degil bazilari) yeni bir sayfa acilmasini ve onun normal bir sayfanin yarisi kadar olmasini istiyorum[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 yanlış anlamadıysam basınca yeni bir pencere açılcak ve bu pencere tam ekran yerine yarısı kadar olcak. Pop-up mantığını kullan bir js kodu yeter. Pop-up aç ama pop-up ta adres çubuğu ve diğer araç çubukları da olsun. Boyutunu da sen ayarla[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 De iste bunun icin bir scritp yazarmisiniz?[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bu kodu nerden bulabilirim Dynamic Drive a baktim ama bulamadim[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 code : -------------------- Bu da link'in içinde yer alıcak bölüm için örnek: paticik -------------------- code'da gördüğün gibi bir büyüklük belirlenmiş, bu büyüklüğü kendine göre ayarlaman gerekiyor.[hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 03 January 2004 03:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 saol oky[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar