Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

petshop...

coronius

Öne çıkan mesajlar

bundan 4 sene once kadıkoydeki petshoplardan birinde yavru boxer gormustum.cok guzel bir seydi:)annemi zorda olsa kandırıp almıstım.evin arka balkonuna koymustum.tuvaleti ogretme vs. herseyi bana aitti.aradan uc gun gecti ben iyice alısmısım yavrucaga hastalandı birden.veterinere goturduk.1 haftaya kalmaz ölur dedi:(.petshoptayken hastalıgı kapmıs kulucka doneminde biz almısız.erenkoy ilkokulunun sırasında bir hayvan hastanesi vardı oraya goturduk.bir kac gun yattı orada.kan kusmaya baslayınca aldıgımız yere iade ettik.hala icimde kalmıstır.adını da endor koymustum:)

siz siz olun bilmediginiz yerden evcil hayvan almayın...[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bi gün evdeki akvaryuma yeni balıklar almak için kadıköyde petshoplara bakınmaya gitmiştim (petshop diil sokakshop) bi ara gözüme 10-12 yaşlarında iki çocuk ve ellerindeki kutu takıldı.. kutuda bembeyaz süper yeşil gözlü bir ankara kedisi modelini görünce ve 5 milyona bakamadıklarından sattıklarını örenince aldım ve bi elimde kutuda kedi bi elimde balıklarla eve döndüm.. Fakat kedinin tüyleri bir kazma misali evin her köşesinde boy gösterince annem dışarda bakmamı olabildiğince eve almamamı söledi (bu arada ev de giriş katı).. Ben de saldım kediyi ve bir hafta dışarda içerde bakmaya başladım.. Kedim hergün başka bi yeri seyahat ediyodu bi gün markette bi gün karşıdaki halıcıda ama hep evine döner kutusunda uyur mamasını yerdi.. bi hafta sonra çaldılar :( ve bi daha da göremedim.. beni uyarmışlardı ama eşekliğimden dinlemedim.. şimdi pişmanım umarım mutlu bir yuvadadır..[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...