MasterThug Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ben çok yeni bir ultima online kullanıcısıyım gerçi daha kullanamadım benden registration key istiyor.Ama Cd kutusunda Böyle bir Serial yok ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 cd kutun orjinal kutulu birsey mi yoksa herhangi bir bilgisayarcidan aldigin kopya cd mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Eğer oyunun orjinalse, cd kutusunun arkasında olması lazım, orjinal değilse de gigex.com dan 15 günlük deneme accountu alabiliyordun yanlış hatırlamıyosam, onu kullan daha sonra kredi kartını girer, devam etmek istersen, edersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 www.gamespot.com/gamespot/misc/dlx/ultimaonline/index.html su adresten alabiliyonsun ama ben buradan aldim sonra game time denen bi seyin kod unu istiyo bende iste o gigex den bi bakiyim diye indirmistim ama malesef o kod u bulamadigim icin giremiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 game-time kodu almana gerek yok. Kredi kartı da olur. Ama 15 günlük deneme yapmak için mutlaka ikisinden birini girmen gerekiyo. Yani ya kredi kartı gerekiyo, yada game-time code... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yane yuklerken bedawa diyolar sonradan kirk yerde para istiyolar haa:D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Hayır, belirtiyolar ama dipnot olarak o da okuyabilirsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ya peki ben bunu bedawa olarak nerden oynarim kredi kartim filan yokta caylagim biraz:-)[hline] [Bu mesaj elfoglu tarafından 03 January 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
z0rr0 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 elfoglu kardesime, ya hocam simdi seni anliom kasmissin ..download etmissin o kadar..ama tecrubelerimden soluom..ki hernekadar bu oyun konusunda eminim senden bile newbie bi vaziyette olsamda... belesten bise cikmaz ... bi kredi karti bul anlas..(arkadastan bul akrabadan bul).. ode parasini.. yoksa zor biraz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 oyle ama bana bazi arkadaslarimin dedigine gore hem parali olani hemde parasiz olani warmis ama ben bulamadim iste zaten herseyde kredi kartinda bitiyo ben yurt disindayim wede akraba filan tr de[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar