Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Key????

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eğer oyunun orjinalse, cd kutusunun arkasında olması lazım, orjinal değilse de gigex.com dan 15 günlük deneme accountu alabiliyordun yanlış hatırlamıyosam, onu kullan daha sonra kredi kartını girer, devam etmek istersen, edersin...
Mesaj tarihi:
www.gamespot.com/gamespot/misc/dlx/ultimaonline/index.html

su adresten alabiliyonsun ama ben buradan aldim sonra game time denen bi seyin kod unu istiyo bende iste o gigex den bi bakiyim diye indirmistim ama malesef o kod u bulamadigim icin giremiyorum[hline]
Mesaj tarihi:
game-time kodu almana gerek yok. Kredi kartı da olur. Ama 15 günlük deneme yapmak için mutlaka ikisinden birini girmen gerekiyo. Yani ya kredi kartı gerekiyo, yada game-time code...
Mesaj tarihi:
ya peki ben bunu bedawa olarak nerden oynarim
kredi kartim filan yokta
caylagim biraz:-)[hline]

[Bu mesaj elfoglu tarafından 03 January 2004 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
elfoglu kardesime,

ya hocam simdi seni anliom kasmissin ..download etmissin o kadar..ama tecrubelerimden soluom..ki hernekadar bu oyun konusunda eminim senden bile newbie bi vaziyette olsamda... belesten bise cikmaz ... bi kredi karti bul anlas..(arkadastan bul akrabadan bul).. ode parasini.. yoksa zor biraz:)
Mesaj tarihi:
oyle ama bana bazi arkadaslarimin dedigine gore hem parali olani hemde parasiz olani warmis ama ben bulamadim iste zaten herseyde kredi kartinda bitiyo ben yurt disindayim wede akraba filan tr de[hline]
  • Yeni Oluştur...