TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Ya dun kendi serverımda scripti yapıorum bugun arkın serverda herangi bi robenin scriptini tumunu seç diorum kopyala diorum sora sphere scripts in içine girip yeni bi belge aciorum yapistir diip sphere yi açıp r r yapıorum olmuo dun oluordu yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 spheretables.scp icine yazmayı unutma[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ben yeni bi metin belgesi açıp onun adını mesela robe.scp yapıorum sora sorada server r r r filan yapıom paused filan bişiler yazıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bak robe.scp yada robe.txt diye bi klasor yarattın icine koydun scripti c/p yaptın yani sonra spheretables.scp i ac sonra [Resources] bolumunde klasorlerin adı yazıyor orda herhangi biryere robe.scp yada robe.txt yaz (senin yaptıgın belgenin uzantısı neyse onu yaz) save et cık R R yap tamamdır[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 ya dun ama sadece robe.scp die klasör acıp yapıstır diodum sora r r r yapıodum oluoduu offffffffff :(((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 her şeyi unut bunu dinle . notepad i aç . içine scripti tamamen yaz . sora farklı kaydete bas . hedef olarak c:spherescripts klasörünü göster . dosya türünü tüm dosyalar olarak seç . dosya adını deneme.scp yaz ve kaydete bas . şimdi serverde r r yap . artık çalılşır[hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 03 January 2004 13:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 cok saolasın yaw oh bea ne basitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar