Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Asiri alakasiz oluyo ama.. Neuro: Ozel mesajlarina bak Citir: Unutturma demistin, unutma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 lol stormamı giriceksin omni eskisi[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 omni eskisi lol yarın senden benden daha sağlam clan olur ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 hehe orası kesin iki tanesini ICCdeki heykelde sallandırıcaksın bak bi daha yapabiliyolarmı heh 1 hafta önce clana etmedigi laf yoktu pis omni :p[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 bak mesela demin 400 token boardu almıştı adam düşün ne zaman clan oldu ne zaman 400 token yaptı ehehe benim metaezikçi bile 600 civarı falan daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 heh diyodu zaten solo yaparım token için :) malum levelda yuksek bol bol topluyodur tokenleri :)[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 said: Chrysaor, 16 Mart 2003 04:41 tarihinde demiş ki: Asiri alakasiz oluyo ama.. Neuro: Ozel mesajlarina bak Citir: Unutturma demistin, unutma :p valla adamlar reputation check atali cok olmus farketmemistim gerci 0 comments vardi bi tane ben attim artik bilemem nolur[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 yok pop 6şar 6şar topluyo sonuçta ama bi düşün bak 400 token için bu adam birkaç günde kaç mişın yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar