Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 şarkının adını duyunca nedense bi tiksinme geldi tüm çocuklar duymasın ekibine neasıl bi şarkı bu bileniniz var mı[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 dizilerin şarkılarını albüm yapmalarını kınıyorum.şimdi dersenizki film muzikleride gereksiz o zaman.değil çünkü filmler özeldir,güzeldir:).[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ne varbış müziyinde cok güzel bir müzik bence yada birizim zevklerim uyuşmuyordur bana cok güzel geldi vallahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bencede zevklerimiz uyuşmuyo[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 aket aket haklısın isim tiksindirici KATULA KATULA gibi ;) kopartıcı ya çocuklar duymasın albümünden ne bekliyosun ki[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar