Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 şarkının adını duyunca nedense bi tiksinme geldi tüm çocuklar duymasın ekibine neasıl bi şarkı bu bileniniz var mı[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 dizilerin şarkılarını albüm yapmalarını kınıyorum.şimdi dersenizki film muzikleride gereksiz o zaman.değil çünkü filmler özeldir,güzeldir:).[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Catdog Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ne varbış müziyinde cok güzel bir müzik bence yada birizim zevklerim uyuşmuyordur bana cok güzel geldi vallahı
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bencede zevklerimiz uyuşmuyo[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 aket aket haklısın isim tiksindirici KATULA KATULA gibi ;) kopartıcı ya çocuklar duymasın albümünden ne bekliyosun ki[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
Öne çıkan mesajlar