CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Demin Estel ile düşünüp haftaya bir buluşma düzenleyelim dedik ufak çapta.. Kadıköyde bowling + yemek + cafe tarzı bi buluşmaya ne dersiniz ne düşünürsünüz???[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 sadece yemek buluşması yapın yoksa estel sıkılabilir. şakaydı :P[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva?
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 harbiden şakamıydı?[hline]İmza dediğin nedir ki?
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 karpuz yine çok komik[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 anaaa kermit lan nerelerdesin sen ya?[hline]İmza dediğin nedir ki?
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kurba işte yağmur yağdımı antalyaya ulaşımı ancak sağlayabiliyo eheuhe[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva?
Angelfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 karpuz yapma nolur zaten icq maysukü açmıyosun heralde haç haftadır[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Topunuza kafam girsin.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
kermit Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben çalışkan bi kurbağayım artık :)) ders çalışıyoz be borumu bu son şans öss için başka bi şansım daha yok[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 evet evet yapalım[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bowlingi boşverin ya.. yeneceğim belli zaten alayınızı :P yapalım tabi bişeyler boş durmak olmaz[hline]Keko içiysen, kendinden geçiysen Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız
CaRCaRaS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 bakıyorum bowlingte kendinden eminsin.. ama daha benimle karşılaşmadın muahaha... (tam kötü adam repliği oldu)[hline]Ave Caesar! Morituri te salutant!
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Estel_Anorien, 20 December 2003 23:25 tarihinde demiş ki: Topunuza kafam girsin.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum budur[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Come face me Kendeeer. Haydin valla buluşalim...[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 hangi şehir loo (istanbuldur garanti ama genede 1 sorim dedim[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 İstanbul... kadiköy[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 estel yeter doymuyo musun yenilmeye yahu! 2 kez yendim daha napiyim. yenilen pehlivan güreşe doymuyo işte canım :)[hline]Keko içiysen, kendinden geçiysen Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Kenderleme bowlingte ağlattığım günleri unuttun galiba[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 said: Fistan, 20 December 2003 23:17 tarihinde demiş ki: sadece yemek buluşması yapın yoksa estel sıkılabilir. şakaydı :P[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? ahua cidden iyi laf atmışsın :-p *estel'i iki kişi sayın :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 taqılın koçlar..bende varım ama 1-2 yıldır elime bowling topu değmedi haberiniz ola:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bide beni görüp tanımadan arkamdan atıp tutanlar yokmu topuna kafam bidaa girsin.[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 çagırırsanız gelirim. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 solo gel bakalım hade acıdık:D[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Solo herhalde mallık rekoru kırdın ha.. ulan biz gidiyoruz içinizde patlasın diye açmadık ya topici[hline]Oy vererek doğru olanı bulmak, akıl ve adalete yapılan ağır bir hakarettir -Godwin- Başkasının oku ve yayı ile savaşma. Başkasının atına binme Başkasının kusurunu tartışma Başkasının işine karışma unity100, 17 December 2003 00:35 tarihinde demiş ki: hopporuyorum, orkkeriyorum, bir ki uc sayip hoynkuruyorum, duramiyorum ucuyorum
can Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 şu 2 lafa hiç bir şeye olmadığım kadar kılım. koç lafı direk banal iğrenç ötesi bir laf. q'yu k yerine kullananlara da kafam girsin... said: Gilean, 21 December 2003 00:19 tarihinde demiş ki: taqılın koçlar...[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game!
Öne çıkan mesajlar