chiendelna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 selamlar benim bir sorunum var. bu siteye girdikten sonra makinama bir bela bulaştı. internet explorer açılırken sürekli bu lanet şey kendini set ediyor bu siteye yönlendiriyor. ben giriş sayfasını başka birşey yada boş bıraktığım halde... bundan nasıl kurtulurum... bu nedir ... yardımcı olursanız teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ad aware'i indirip makinanı bir scan et[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 download.com'dan Adaware indir.scan edip temizlet.büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chiendelna Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 saolun arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Sorun bizden değil değil yani ?[hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 dll uzantılı dosyaları silemiyorsun örneğin banada clearsearch bulaşmıştı. adaware de bütün virüsleri silşiyo diye bişey yok bazı trojanları silemiyor virüsün ismini öğrenip bilgisayaranı güvenli kipte açıp arattıktan sonra silebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ya benim IEde de bi illet var; simdi hani sunucu bulunamadi hatasi vardir ya IEnin, olmayan bi domain falan girdiginizde. iste o tur sayfalarda hep bi arama sitesinin sayfasi cikiyo kil oluyorum, lookup.nl mi ne oyle bisi adaware pek temizlemedi, ara sira adaware cekerim makinama, cok uzuncadir bu illet duruyo ama. napabilirim fikri olan var mi?[hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Aynı illet bendede var pff scan etmeye de üşeniyorum ya[hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 regedit'ten genel bir arama yapıp arama tamamlandı mesajı alana kadar yinele ve her defasında karşına çıkan değeri sil.ayrıca windows üzerinde genel bir arama yap ki genelde program files içine bir dll atıyorlar onu da sil. increfind diye bir şey bana da musallat olmuştu,bu şekilde halletmiştim.[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bende şu an aynı sorundan muzdaripim. Benimki daha da ileri IE açıldıktan bikaç sn. sonra kapanıo :hrr: ad aware yüklücem hemen. O site yüzünden MSN Messenger kullanıyorum:([hline]msn:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 02 January 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar