TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Merhaba Bakın ben simdi herhangi bi scripti sphere içinde bi scriptin içine atıorum serverı acıp kapatıorum olmuo tam olarak ne yapmam gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 script i attıgında eof alttakalıcak sekilde biliosundur vede restart atıcaksın servere eklicek restardda server penceresini ac r enterla tekrar r enter bu kadar Kolay Gelsin hade..[hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 iide o scripti indircem mi yoksa kopyala diip sphere içindeki hangi script dosyasına atcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 kopyala yapıştırla yapıcaksın en alta her hangi bir scp dosyasına atsan olur en altına ama en altta eof var eof en alltta kalıcak sekilde kaydet dediğim gibi restard at oke bu kadar[hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 İide kardesim ben nereye kopyala dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 abi herhangi bir scp dosyasına at pff eof altta kalsın oke hadeyukarıda bak aynı seyi yazdım ama nese :P[hline]www.rebornuo.com [Uo Modifiye] Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar