kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 evet düşünün şimdi ömrünüzde bir tane muzik albümü alma hakkınız kaldı.hangi albümü alırdınız? Slayer-Decade Of Agression'ı alırdım:rock:[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 off son bi konser son bi albüm ömür boyu aynı şarkı anket defteri gibisiniz be[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 opeth - morningrise anathema - judgement pink floyd - dark side of the moon bunlardan biri heralde.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 anket defteri ne be bon jovi-crossroads u alırdım[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ...
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 tribute to deep purple[hline]smthng about sx&drt
kurtlu_baklava Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 fizban evet bu bir ortaokul kız anketi:-P.[hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler,oysa bugünler,dünlerin yarınları değil mi?
Öne çıkan mesajlar