elfoglu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 millet ben bi sadece yeni acilmis yani hic bisey yapilmamis bi karakter almak istiyorum kendim actim bitane ama bi sorun oldu siz bana bi tane acip werirseniz sewinirim ayrintilar i gorusmek isterseniz buraya mail atin [email protected] tesekkurler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 tam olark ne istiyosun anlamadım, kendin açtın ne sorun oldu ? birisinin yeni acc alıp char açıp sana satmasınımı istiyosun yanlış anlama olmasın OSI sunucularına girmeye çalıştın dimi Freeshard değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 freeshard degil benim istedigim yeni bi karakter acip baska bi sey yapmadan bana wermesi yani sadece bi nick we sifre ben gerisini getirecegim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 o dediğin şey olmaz elfoglu. sen kendi accountunu açarken nasıl bir sorunla karşılaştığını yazarsan büyük ihtimalle nasıl çözeceğini söyleyebilecek birileri çıkar.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 elfoglu OSI de oynamak için oyunun orjinali ve aylık para ödemen gerekir.Freeshardlar gibi değil yani.[hline]fedaykin, demiş ki: Ve unity elini amerikan anayasasına basarak milli marşlarını söylerken gözünden aşağıya mutluluk yaşları süzülmektedir apache the taksimetre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elfoglu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 tamam yardimlariniz icin tesekkurler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar