Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level Sisteminde Hata Var

metinkadir

Öne çıkan mesajlar

ya bırak abı bu işleri of pr0digy sağolsun 2001 yılının ekim ayında ben dakm0r ve prod produn serverinde oynarek merak saldım yanı artislik gibi olmasında cok tan geçti ama cok kafa yormam öyle asosyal olup günde takır takır HAYT SCP YAZARIM DELI OLUR MASTER DEV OLURUM olaylarıona gıremem yani azda olsa bilgimiz var nede olsa 2 yıldır bu isin içindeyiz ama benden cok sonra baslayıpta benı 5 e katlayan ınsan sayısı cok ben deli gibi öğrenmeye teşebüs etmedim burdanda prod a bidaha bidaha teşekür ederim beenim newbie helpper kankim deli ederdim " kanki sciprt ne yaw bende niye +15 bs yok prod:olm dur ya simdi yuklemedim bende yok valla da olunca veririm. sorders: oke kanki bende girerken account istiyor nasıl yapacam yardım edermısın? prodişgy:olm accapp2 yap ben;one yaw fln" ne günlerdi ya ara ara bulamıordum "ini" de eheh delirmistim o gün en sonunda gösterdi =)[hline]Sørdêrs
Icq UIN : 100182070

i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

hatta bi ara kafa yoramam demıstım o zaman tam baggio donemleriydi o ayrılmıstı nebula staffından o zamanda kimse sphere bilmiyordu cok nadir bilen ama süper bilen insanlar vardı thecoder gibi diyiyim sonra işte bizim antalyadan mert metin diye bir arkadaş vardı oda biraz sağolsun öretti biseyler belki uo legend mıydı unuttum lost myth tan adı SirPlaya sagolsun oda onun yeri b baska huaeh[hline]Sørdêrs
Icq UIN : 100182070

i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...