metinkadir Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Level sistemini attım ama her sey oldu ama yaratıkların expert vermesini ayarlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ... Saygılarımla....[hline]- The Exorcist Drake [ Drake's ] - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hmm exp tagı neyse yaratıklara o tagı ekliyeceksin[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 mesela söyle diyiyim ya bak anlatamadım sımdı eyer yaratıgın ordada taglar yuazar mesela 50 exp tagı tag.dexp gibidir ne bileyim senin lvl sistemine baglıdır[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: sorders, 09 August 2003 11:36 tarihinde demiş ki: hmm exp tagı neyse yaratıklara o tagı ekliyeceksin[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die - Kurt Cobain.[/i] Lan deniz ogrenmeye ba$ladin bu i$leri fdsuhsd[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - [b] old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ya bırak abı bu işleri of pr0digy sağolsun 2001 yılının ekim ayında ben dakm0r ve prod produn serverinde oynarek merak saldım yanı artislik gibi olmasında cok tan geçti ama cok kafa yormam öyle asosyal olup günde takır takır HAYT SCP YAZARIM DELI OLUR MASTER DEV OLURUM olaylarıona gıremem yani azda olsa bilgimiz var nede olsa 2 yıldır bu isin içindeyiz ama benden cok sonra baslayıpta benı 5 e katlayan ınsan sayısı cok ben deli gibi öğrenmeye teşebüs etmedim burdanda prod a bidaha bidaha teşekür ederim beenim newbie helpper kankim deli ederdim " kanki sciprt ne yaw bende niye +15 bs yok prod:olm dur ya simdi yuklemedim bende yok valla da olunca veririm. sorders: oke kanki bende girerken account istiyor nasıl yapacam yardım edermısın? prodişgy:olm accapp2 yap ben;one yaw fln" ne günlerdi ya ara ara bulamıordum "ini" de eheh delirmistim o gün en sonunda gösterdi =)[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hatta bi ara kafa yoramam demıstım o zaman tam baggio donemleriydi o ayrılmıstı nebula staffından o zamanda kimse sphere bilmiyordu cok nadir bilen ama süper bilen insanlar vardı thecoder gibi diyiyim sonra işte bizim antalyadan mert metin diye bir arkadaş vardı oda biraz sağolsun öretti biseyler belki uo legend mıydı unuttum lost myth tan adı SirPlaya sagolsun oda onun yeri b baska huaeh[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ehehe en kolay yol sudurki events=e_exp1 <---- Büyük ihtimal 5 e kadar böle ekle yaratıklar inşallah hg yada dw tipidir[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tig Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ah bea sorderss mert metin korerdi :)[hline]tIger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 diemaster dw tipi nasıl? ayrıca bi tane buldum süper! tabi level up yaptıktan sonra stat ve skill arttırmayı kendim yapıyorum o ayrı =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar