Volfied Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Arastirmaci Kullanici Volfiden yeni haber Sharereactor de winamp 5.0 dagitilmaya baslandi. 5 mb bisi indiriyim dedim, cok sevdim ozellikleri: winamp 3 de guzel olan hersey + winamp 2 de olup 3 de bozduklari seyler cikartilmis, yani, J tusu geri dondu! niha, onun disinda winamp 2 hizinda aciliyo sarkilar... ve bakiyorum... mem usage 5,136 K, diger leriyle karsilastirin :) Super bence, ve 2 + 3 skinlerine uyumlu, modern skin var gerci, MMD ile yarisacak default bi skin, color themeleri de super. Coolplayer yuklemistim sirf winamp e inat, artik winamp 5.0 var :)[hline]Lights out, . As you hit the ground... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 eeaa.. eheem[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 baane, ben aciklamamli yanar donerli seyler yazmisim :) ve benim dogumgunum bugun! ve ben CMU ya kabul edildim! baane baane :P[hline]Lights out, . As you hit the ground... [Bu mesaj Volfied tarafından 17 December 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 aman iyi ki cmu ya kabul edildi ne biliim baktım ikk sayfaya donanımda görememişim direk açtım mzüiğe niye ?? çünkü bu müziğe yararlı bir olay pişman deilim bi daha olsa bi daa yaparım ! *! winamp ın yeni vesyonları çıksın die beklemeye başalr*[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ehh 5.01 http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp501_full.exe [hline]DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 [Bu mesaj Smokey tarafından 23 December 2003 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 pek hoş pek hoş winamp 2den 5e atlıycam 3 kullanmadan pek bir acaip bir insanım ben[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 3ün kullanılcak bi tarafı yoktu zaten. 1.5 dakkada açılıyo[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 uha, Volfi müzik de aynı konuyu açan bi elemanı azarlamış, araştırma yapmıonuz dengemi bozmayınız falan diye. bide burda yazmış Arastirmaci Kullanici Volfiden diye. gel gör ki kendi de pek araştırma yapmamış :D ironinin gözünü seveyim :p[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 5.01 hakkaten güsel olmuşşş. :)[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bununda maşallahı var 11 mb felan yiyo haraketsiz halde.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLSaZaN Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Yaw peki neden 3 den sonra 5 ama sanırım bunu Winamp yetkililerine sormam gerek :P[hline]___ForeveR SouL___ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 classicden vazgeçmem.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 xmms kullaniyorum. Cok memnunum.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: fizban, 29 December 2003 12:21 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük plug-in adam gibi çalışmaz mı ya winamp 5 te ? Benim de derdim budur, çalışmıyorsa söyleyin indirmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 eee yukledim actim da nesini bu kadar begendiniz anlamadım ;( bide seyi sorucam bu zımbırtıda 3teki gibi ayrı ayrı playlist yapamıomuyuz? hani playlist1 playlist2 falan? bana winamp2 nin aynısı gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Bende aradım öyle bişi ama yoks.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 haydaaa banane kardesim winamp3 rox o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 winamp 5 calisirken winamp 2den daha az ram yiyo ama acilirken kasiyo bilgisayari neden acaba[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 pro yu edinin süfer bişi. 6000$ para saydım[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar