jacabo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bu sene oss war malum kılo aldım yazdan berı rejıme baslıycam amma yanında evde yapabılcegım spor tavsıyesı ıstıyorum sole duzgun bı bıcımde toparlansın vucudum dıye mekık karın ıcın fılan bıde yanlarda yag war onlar ıcın neler neler onerırsınız evde agırlıkla bırlıktede soyleyebılırsınız sabah aksam yapayım kac set yapayım nasıl yapayım solersenız sevınırım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ağırlık yapma. paso salata ye. öğlen-akşam. sabahları kepek ekmeğiyle 1-2 dilim peynir. mekik, şınav toparlar vücudunu. çık yarım saat koş dışarda. fit olursun.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 mekik ve şınav gibi hareketler yağlarını kasa çevirir ama kalın olursun yine. Zayıflamak istiyorsan koş ve salata ye.[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Boşver abi rejimi ya salata malata yeme paso sakın spor yap hareket et sürekli yediklerinde sadece yağı azalt hamurişi fazla yeme yeter[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bak göbeğim var, yağlarım var ama mutluyum. boşver ne sporu ya. otur büyüt kıçını, yorma kendini[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 abi zayiflamak sporla olmuyo yemek yemiyceksin ama ben fit olmak istiyorum dersen 100 mekik 50 sinav 50 barfiks 50 ters mekik yaparsin 5-10 dakka yan yatip bacak kaldir indir bunlarin hepsini birden calistirdigin bi yer olarakta kosu bandi ornegi verilebilir, bisepler haric herseyin calisiyo nerdeyse, cik disari 2 saat kos yani ama cok useniyosun 5 gun yapsan 6. gun aaa olmaz oyle sey uyiyim yada soyle boyle diyosn[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 sımdı ben hem rejım yapıp hem mekık dı sınav dı yapsam zayıflamam durur mu ne olur dahamı saglıklı olur cunku kılo aldım yazdan berı en azından bı 4-5 kılo vermem lazım yarın baslıycam kesın olarak[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 en iyisi 2 ay boyunca ciddi olarak az yemek ye yani yag koyma karnini doyur zaten kahvalti etmemekle baslarsin o zor olmuyo oglen yemegini iyi ye bide okul donusu karnini doyur 2 ay sonrada hareketlere baslarsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Ip atla ben spor salonunda yapıyorum gunde 500-1000'er tane bayaa ii eritir .. Ewde bi yeri bo$alt orda atla 250'den falan ba$la i$ine yarar ...[hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 lan ne sporu ya gebeş olcan oh koy kıçını rahtala[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Infeqted, 01 January 2004 18:25 tarihinde demiş ki: en iyisi 2 ay boyunca ciddi olarak az yemek ye yani yag koyma karnini doyur zaten kahvalti etmemekle baslarsin o zor olmuyo oglen yemegini iyi ye bide okul donusu karnini doyur 2 ay sonrada hareketlere baslarsin[hline] ya ben yazın baga bı zayıfladım ama yınede gobek wardı yanı ıdeal kılonunda altına dustum bıraz gobek sarktımı artık bılemıyorum onun yıne ole olmasını ıtemedıgım ıcın beraber toparlana toparlana gıtsın ıstyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 valla ben de şu an aşırı derecede şişmanım. ama ben bi kilo verip bi alıyorum, dengesizim biraz yani eheh. ne sırf sporla oluyor ne sırf rejimle. aslında sırf rejim yaparak kilo verirsin, ama yavaş oluyor ve deli gibi irade istiyor. ikisini aynı anda yapınca hem hızlı kilo verilebiliyor (sağlıklı olmasa da), hem de irade artıyor, yemiyorum yemiyorum bi halta yaramıyor moduna girmiyorsun. koşmak en iyisi dedikleri gibi.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 eheh, yok kilo almadım, daha alsam nolcam bre 95 kiloyum. ay pardon 2 kilo verdim ehi ehi 93 kiloyum, ama sonuçta hala balon gibiyim.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 02 January 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 bu arada 2004 ile sıkı rejime girdim. spor yapamıyorum buralar buz gibi, burnumda da sorun var zaten koşamıyorum da. yılın ilk gününde dieti hiç aksatmadım, hiç abur subur yemedim, akşam yemeğinde sadece yoğurt yedim (gerçi yemek yoktu lol). her gün tartılıp kiloyu bi yere yazcam, başarılı olcam bu sefer, 20 kilo vermem lazım yaza kadar.. sdf.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yok be dres, ben her sene 15-20 kilo verip alırım zaten, hatta geçen sene öss yüzünden 3 ayda 20 kilo aldıydım en yakın örnek eheh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yaw walla sakın ama sakın ha zayıflamak için yemek yememek yapmaın. Yani şahsen bunu çok kilolu olmasam da vermeye de ihtiyacı olan bu yüzden de dietisyen miyetisyen baya yardım alan biri olarak söylüorum. Şuan da belli bi progda gidiorum vermek için yani gün boyunca neredeyse 6 öğün var. Yiyceksiniz yani öle kahvaltı yapmamak yemek yememek falan kilo verdirmez. Ha verdirdi mi, çok kısa sürede geri alcaınıza garanti veririm. Önemli olan yağ olmuycak bitti yağ yok, aburcubur zaten yok. Ve en önemlisi kola-gazoz tipi şeyler olmasın bol ayran ve lighticeteaye yönelin(nestea çok güzeldir). Ekmeğinizi aksatmayın mesela. Ama işte peynirdir şudur budur light olmasa da az yağlı olsun. ve bol su. trust me ;)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 (uygulanmıştır!) murat biliosn zaten sen bizim okuldayken ben 100 kiloydum aga. sonra world fitness centere felan yazıldım böyle her gün gidiyodum işte. %50 fitness %50 body building usülü. yağı evet azalt ama NE YERSEN YE YAVAŞ VE ÇİĞNEYEREK YE. bu çok önemli. ben oha lan ne alaka felan diodum ama çiğnediğin zaman aşırı derecede iyi oluo. günde en az 45 dakika koşuodum zaten. 3 haftada 20 kilo verdim evet.. ama sinir sistemi harap oluyor yani sınavların düşer önceden söyliym euhe[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Bak şimdi sabah kahvaltısını aksatma hiçbir şekilde. Sabah kahvaltısı etmeden kilo vermen imkansız gibi birşey. Çık yürü 1 saat falan her gün. Kızartma yeme... Bu arada ek birşey yazayim sigara kilo vermenizi sağlıyor doğru bu.Ama bıraktığınız anda 2 katını alıyorsunuz.Sigara sayesinde inceldim bende epeycene.Bide hiç kızartma yemedim.French Fries'ı liste başı yapın. Öğlen salata yiyin.Akşamları ızgara et yiyin doyacağınız kadar.Sabah kahvaltısıda kepek ekmeği ile yağsız peynir. Direk verirsiniz.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 yemek yememezlik yapmayın evet. en önemlisi de kahvaltı zaten kahvaltıyı büyük yapın öğleni orta akşamı küçük[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 valla ben de çok kilo verdim/aldım. o yüzden epey bilgiliyim bu konularda. işin sırrı sık yemekte az yemekte. hiç abur cubur yememek ve yağı/şekeri kesmekte. karbonhidratı az tutmak lazım ama tamamen kesmemek lazım (biraz kepek ekmeği, az miktarda yağsız makarna yenebilir). fitness ve body building'in kilo vermeye faydası yok pek, ama yağları kasa dönüştürdüğü için vücut için faydalı. kas daha ağır olduğu için kilo vermeyi yavaşlatıyor aksine. ama çok tekrar az kilo fitness kilo vermeye yönelik. kilo vermek için yapılacak en iyi spor kardio egzersizleri (koşma, bisiklet, yüzme vs). Günlük yapılırsa süper oh kebap. Hadi neyse bakalım, 20 kiloyu 6-7 aya yayıyorum zaten, sağlıksız ama 3 hafta gibi de değil yani. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 02 January 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ewt ewt unutmayın. bilmemkaçgünde 135285739763 kilo verirseniz sevinmeyin. Geri alışınız çok kolay olcak. ve çökeceksiniz. ne demiş atalarımız acele işe şeytan karışır :P[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Valla kilo vermek istiyorsanız fitness'a falan gerek yok. Çıkın sokağa yürüyün 1 saat gelin.Olay hareket. Dediğim gibi. Kilit olaylar ; - Kahvaltı (Düzenli beslenme) - Kızartma - Şeker veya Tuz (Tuz vucuttaki suyu tutuyor öküzleşiyorsunuz çok tuz kullanırsanız...) Bu arada bol bol su için.Günde 1.5 litre su için.[hline]I am the light that shall lead you to darkness. The time for honouring yourself will soon be at an end... ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 önerim, suyu öğünlerden yarım saatşar saat önce ikişer bardak için. hem alışkanlık yapıo hem de çok işe yarıo[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: -Legendary-, 02 January 2004 01:15 tarihinde demiş ki: ewt ewt unutmayın. bilmemkaçgünde 135285739763 kilo verirseniz sevinmeyin. Geri alışınız çok kolay olcak. ve çökeceksiniz. ne demiş atalarımız acele işe şeytan karışır :P[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! günde 135285739763 verilmez zaten, o vücuttaki su ve besin kaybının tartıya yansımış halidir, ama yağ eksilmemiştir. belki 100g vermişsinizdir ama 135285739763 kilo vermiş gibi görünürsünüz mesela az yediğiniz için. iyi değil tabii. ;p[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 üst mesaja quote kınar :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar