Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ermeni Sorunu veya Katliam Yalanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Osmanlı'nın kudretli dönemlerinde, sessiz sedasız ticaretiyle uğraşan veya memuriyetle iştigal eden ve o dönemlerde Osmanlı'nın "millet-i sadıka" (sadık millet) diye adlandırdığı Ermenilere ne oldu da bugün katliam ve jenosit naralarıyla Avrupa ve Amerikan meclislerinden, Osmanlı'nın kendilerini katlettiğinin tescillenmesini ve Türkiye'nin, Osmanlı adına kendilerinden özür dilemesini istemektedirler?

Yoksa biz katil miyiz? Ya da Ermenilerin bu masum gibi görünen isteklerinin ardında haris emeller mi yatmaktadır? Fikri olan beri gelsin..[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !!
Mesaj tarihi:
said:
Aket-Atum, 02 January 2004 10:28 tarihinde demiş ki:
Aramaya inan genç

Arama seni asla yüzüstü bırakmaz genç

Biz buralarda yabancıalrı anlayışla karşılarız, genç[hline]Aket Atum

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 02 January 2004 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 02 January 2004 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sağol varol.. En azından ayarmatör kılıklı birinin, bu başlık kaç yerde açılmış sen hasta mısın olum bi daha açmışın tarzı bıdıbıdısından kurtarmış oldun beni.. Ama belirttiğin gibi yeniyim burda ve tarih başlıklarına defalarca bakmama rağmen ermenilerle ilgili bişey bulamadığım için açmıştım bu başlığı. Yine de teşekkürler genç :)[hline]Ya olduğun gibi görün, ya da gözüme görünme !!

[Bu mesaj DeLiLeRnEfeNDiSi tarafından 02 January 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...