RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 hadi bakalım. bi anket de benden olsun[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
Deli333 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Nsyn'c bye bye bye dogrumu yazdık :P[hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions
Head Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 europe - final countdown muydu neydi :)[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 arkını dön ve çık istenmiorsun artık ;)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 yok ööle coşmak falan dinle Blackmore's Night - Home Again'ini kendinden geç mest ol oturduğun yerde ;)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Admin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 benim sevdam yaz yagmuru degil hercai aşk deil bilmemne kadar benim sevdam solona kadar deil falan filan lı bişivardıya o yakışır[hline]Grandmaster Hamburger
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 eauhaee efsane klipli şarkıyı diyon sen dyna[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 e bir klasik Final Countdown tabiki.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır!
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mr. Garrison - Merry Fucking Christmas[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Arabesk version of Jingle Bells[hline]Gitar Nubisi ------------ Birlikte yasayabilecegin biriyle degil, Onsuz yasayamayacagin biriyle ol! Geldigi zaman bosluk dolduranlardan degil, Gittiginde yeri doldurulamayanlardan olsun.
Berk Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 The Smiths - Last Night I dream't somebody loved me
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Eheh geçen sene Caravan'da Barış Manço- Ayı dinleyerek girmiştim arkasındanda Final Countdown dinleyip fenalık geçirmiştik Bu seneyi düşünemiyorum ben sıradan bir şarkıya razıyım.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 a de bakıyım, aaaaa bi de yee de, yeeeee şimdi bide ıı, ıııııııııı oku bakıyım: aaaaaaayyyıııııııı genelde şarkı sözleri aklımda kalmaz ama bunu unutamam tabiki :)[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
jankis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ali Desidero dinleyelim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 gelen gideni aratır[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 İbrahim Tatlıses - Tek tek malesef o sırada show tv nin açık olmasından ötürü bu şarkıyı dinleyerek yenı yıla girdim tek tek... çaldım dost kapısını tek tek... ağardım bak saçlarım..[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 nirvana - smells like teen spirit helloo helooo falan :)[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz!
farewell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: jankis, 31 December 2003 22:31 tarihinde demiş ki: Ali Desidero dinleyelim tesadüf! öle yaptik.[hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde.. [Bu mesaj farewell tarafından 02 January 2004 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 ah ah geç kalmışım ama bir dahaki sene için hemen "ultimate" yeni yıl şarkısının adını yazıvereyim. budur arkadaşlar, alternatifsizdir, şahanedir, kuduruktur, yeniyıla tepinerek girmemize yardımcı olur: Slayer - Angel Of Death
Numb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 vala istem dışı olarak Camel-ice şarkısını dinleyerek girdim yeni yıla. yani saatin o kadar olduğunu fark etmemiştim. acaba yeni yıla bu şarkıyla girdiğim için bütün yıl böyle geçermi? *!bu espri ardından kendini camdan atar*[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Öne çıkan mesajlar