ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Evet sorum gayet basit. Antivirus programi kullanmali mi, hangisini kullanilmali? Şahsen ben kendi makinamda norton2000 kullaniyorum, fakat psikolojikmen bilg.i yavaslattigini dusunuyorum. oneri ve tavsiyelerinizi dinliyor, tesekkurlerimi sunuyorum. ps. ne kadar samimi bir konusma oldu degil mi, hihih. [Bu mesaj -Myra- tarafından 27 December 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 kullanmakta fayda var, hele hele bilgisayarı 7/24 açık bırakan bir download canavarı isen mutlaka kullanmalısın çünki kazaa gibi programlardan kolayca virüs bulaşabiliyor. ben pc-cilin kullanıyorum gayet memnunum bilgisayarı yavaşlatmıyor sadece windows un açılışı biraz kasıyor (256mb ram var bu yüzdende olaiblir), babamın bilgisayarında norton anti virus 2000 kurulu. o bilgisayarı pek kullanmadığım için yavaşlık konusunda bir yorum yapamicam ama nedense norton daha karışık geldi pc-cilin kullanması biraz daha kolay gibi gibi :) [Bu mesaj Castigater tarafından 27 December 2003 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 norton 2003 var gayet güzel çalışıyor , biraz yavaşlatıyor ama yinede güvenlik önemli (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben de norton2003 kullanıyorum. Virusu buluyor ama repair edemiyor. Karantina yapıyor. Nasıl repair etmesini sağlayabilirim sinir oldum ya![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 ben de bir ara pc-cillin kullandim ama nedense nortona alismisim. pc-cillin guvenli gelmiyo bana, psikolojikman ;)[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 karspersky var ve hız konusunda hiç ama hiç sorun yaratmadı... Ve gayet de memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 peki panda nasil?[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Virüs diye birşey yok yaa en azından bana hiç bulaşmadı.[hline]uyku ve uyanıklıkta. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 yalan :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 AntiVir 9x var bende küçük ve kullanışlı birşey.Ayrıca durmadan patchleri çıkıyor.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 bende norton 2003 kullanıyorum acayip kasıyo bilgisayarı ayrıca da bütün virüsleri bulup siliyo felan gibi saçmalıklarda külliyen yalan pc-cillin kullanan bi arkadaşım var çok memnunmuş www.antivirus.com burdan da online olarak scan yapabiliyosun. deneyim derin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Her virüs programı bir şeyleri silebiliir ve bir şeyleri silemez. Çektiğiniz şeylere dikkat etmeniz, güzelinden de bir firewall kullanmanız, her maile atlamamanız en azından virüslerin ve wormların bulaşma hızını az da olsa yavaşlatır. Ha kesin çözüm, Windows kullanmayın :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 walla arkadaşım diye sölemiyorum sharky öle diyosa öledir!!!! kendisi linux hastası olup masterdır. olm onu bırak da kain ve raziel seni bekliyo haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Norton 2004 kullanıyorum, son derece süper bi program tavsiye ederim. Biraz(cık) yavaşlatıyor ama gülü seven dikenine katlanır dimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ez AV (Ez Armor gibin bisi) kullaniom repairde edio silioda (bazen falza repair edio galba exe caslimio bidaa:]) kullanmalimisin? evet kesinlikle kullanmalisin meslaa ben son 2 hafta viruslerle urasarak gecirdim irenc bisi urasacagina bastan önlemini al (bu arada makianmda virus yok diodum 345787656 cesit virus cıktı Lol)[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 PC-cillin kullanıyorum gayet guzel calismakta yavaslatmak gibi bisi soz konusu olmadı suana kadar... Aynı zamanda Firewall ve Web-Filter ozelliklerinide kullanıyorum , yavaslama olmadıgını sölemek icin belirttim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ben McAfee Internet Security kullanıyorum, pek memnunum kendisinden. Pek yavaşlatma derdi yok, ve gerek firewallu, gerekse browser buddysi çok güzel. Ayrıca nedendir bilmem, sevemedim Nortonu bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 sürekli trayde çalışan hiçbişey kullanmıyorum. iki üç ayda bir fprot ile kapsamlı bi scan işimi görüyo. sevmiyorum monitor programlarını. gelen giden bütün dosyaların bi program tarafından incelenmesi, çok az ihtiyacım olduğu halde system trayde bi programın açık durması beni rahatsız ediyo. gereksiz bence.[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 system traydeki iconlar beni de rahatsiz ediyor. o konuda hemfikiriz. fakat tam güvenlik ve herhangi bir yavaşlama istemiyorum. çünkü adsl geldikten sonra download'a birakacagim için, her türlü önlemi şimdiden düşünmem lazım.[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ScHaT_morcivet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ahhahaha yav sen daha norton 2000 demisin biz milenyum u geçtik :PpP şaka maka bir yana ben sana norton antivırus 2004 u tavsiye ederim ben çok memnunum sen de denen ben ce denemeyi boşver kullan en iyisi o çunku!!!ben den solemesi bu arada diğer arkadaslar ben sizin aranıza yeni katılanlardanım MUCUKSLUYORUM sizi.yav çokmu konuştum ahhhhhhhhhhhhh kafam tamam ya alalalaala bitiriyom kafama neden 28 numara terlik fırlatıyon kine alalal daha küçünü bulamadın mı :( eheheh bneyse yav bıy bıyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 deli ;)[hline]myra Never free never me So I dub thee unforgiven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Deep-Night, 27 December 2003 23:50 tarihinde demiş ki: Virüs diye birşey yok yaa en azından bana hiç bulaşmadı.[hline]uyku ve uyanıklıkta. [/b] herhangibir proğram için crack aramaya kalk bakalım neler oluyor.. ister istemez pis pis sitelere girmek zorunda kalıyorsun ve sana onaylatmadan indiriyor ve kuruyor bi güzel virüsü dangalak windows'un "user frend"lilik aşkı yüzünden verdiği açıklardan. eskiden sen çalıştırmadan bulaşamazdı virüs ama artık sistem gelişti!! virüslenmek için virüslü siteye girmek yetiyor. norton da update'leri en sağlam olanı gördüğüm kadarıyla. bu yüzden tercih ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar