Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antivirus, kullanmali mi?

ozzystalker

Öne çıkan mesajlar

Evet sorum gayet basit. Antivirus programi kullanmali mi, hangisini kullanilmali?
Şahsen ben kendi makinamda norton2000 kullaniyorum, fakat psikolojikmen bilg.i yavaslattigini dusunuyorum.
oneri ve tavsiyelerinizi dinliyor, tesekkurlerimi sunuyorum.
ps. ne kadar samimi bir konusma oldu degil mi, hihih.

[Bu mesaj -Myra- tarafından 27 December 2003 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kullanmakta fayda var, hele hele bilgisayarı 7/24 açık bırakan bir download canavarı isen mutlaka kullanmalısın çünki kazaa gibi programlardan kolayca virüs bulaşabiliyor. ben pc-cilin kullanıyorum gayet memnunum bilgisayarı yavaşlatmıyor sadece windows un açılışı biraz kasıyor (256mb ram var bu yüzdende olaiblir), babamın bilgisayarında norton anti virus 2000 kurulu. o bilgisayarı pek kullanmadığım için yavaşlık konusunda bir yorum yapamicam ama nedense norton daha karışık geldi pc-cilin kullanması biraz daha kolay gibi gibi :)

[Bu mesaj Castigater tarafından 27 December 2003 21:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de norton2003 kullanıyorum. Virusu buluyor ama repair edemiyor. Karantina yapıyor. Nasıl repair etmesini sağlayabilirim sinir oldum ya![hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

Her virüs programı bir şeyleri silebiliir ve bir şeyleri silemez.

Çektiğiniz şeylere dikkat etmeniz, güzelinden de bir firewall kullanmanız, her maile atlamamanız en azından virüslerin ve wormların bulaşma hızını az da olsa yavaşlatır.

Ha kesin çözüm, Windows kullanmayın :)[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
Sosyal ağlarda paylaş

Ez AV (Ez Armor gibin bisi) kullaniom
repairde edio silioda (bazen falza repair edio galba exe caslimio bidaa:])
kullanmalimisin?
evet kesinlikle kullanmalisin meslaa ben son 2 hafta viruslerle urasarak gecirdim irenc bisi
urasacagina bastan önlemini al
(bu arada makianmda virus yok diodum 345787656 cesit virus cıktı Lol)[hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Sosyal ağlarda paylaş

sürekli trayde çalışan hiçbişey kullanmıyorum. iki üç ayda bir fprot ile kapsamlı bi scan işimi görüyo. sevmiyorum monitor programlarını. gelen giden bütün dosyaların bi program tarafından incelenmesi, çok az ihtiyacım olduğu halde system trayde bi programın açık durması beni rahatsız ediyo. gereksiz bence.[hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar.
Sosyal ağlarda paylaş

ahhahaha yav sen daha norton 2000 demisin biz milenyum u geçtik :PpP şaka maka bir yana ben sana norton antivırus 2004 u tavsiye ederim ben çok memnunum sen de denen ben ce denemeyi boşver kullan en iyisi o çunku!!!ben den solemesi bu arada diğer arkadaslar ben sizin aranıza yeni katılanlardanım MUCUKSLUYORUM sizi.yav çokmu konuştum ahhhhhhhhhhhhh kafam tamam ya alalalaala bitiriyom kafama neden 28 numara terlik fırlatıyon kine alalal daha küçünü bulamadın mı :( eheheh bneyse yav bıy bıyyyy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 27 December 2003 23:50 tarihinde demiş ki:
Virüs diye birşey yok yaa en azından bana hiç bulaşmadı.[hline]uyku ve uyanıklıkta.
[/b]

herhangibir proğram için crack aramaya kalk bakalım neler oluyor.. ister istemez pis pis sitelere girmek zorunda kalıyorsun ve sana onaylatmadan indiriyor ve kuruyor bi güzel virüsü dangalak windows'un "user frend"lilik aşkı yüzünden verdiği açıklardan. eskiden sen çalıştırmadan bulaşamazdı virüs ama artık sistem gelişti!! virüslenmek için virüslü siteye girmek yetiyor. norton da update'leri en sağlam olanı gördüğüm kadarıyla. bu yüzden tercih ediyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...