-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 fen bilimleri abi zate herkes de önerio ama kayıtları çok çabuk doluomuşş sonracııma uğur var mef var[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 duyduğumu söylüyorum. mef denemelerinden 280 yapan birisi FBMde 240 felan yapıyomuş. gerçekten zor yani öğretmenlere felan gösteriyorum deneme sorularını harbi zor. ama zevk almayı öğreniyosunuz. orası muamma tabi.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Natural_Jedi, 21 November 2003 22:33 tarihinde demiş ki: bu sebeplede topic açılmas ki ya?demek açiliomuş dicem ama diş macunu alıcam ne aliyim gibi bişey. peki bu sebeple mi topic açılır?[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bu arada ben mefe gidiyorum memnunum... tabii diğer dersaneleri bilmediğimden karşılaştırma yapamayacağım ama mef te eğer özel sınıfta falan olursan gözleri gibi bakıyorlar...[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 GEÇEN SENE FİNAL DERGİLERİ DERSANESİYDİ BU SENE SADECE FİNAL OLMUŞ GALİBA YA SONUÇTA KADIKÖYDEKİ FİNAL DERGİLERİ DERSANESİ VEYA FİNAL DERGİSİ DERSANESİ VEYA FİNAL DERSANESİ HEPSİ AYNI KAPIYA ÇIKIYO[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 22 December 2003 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 caps i bana kıllık olsun diye mi açık tutuyosunuz?[hline]Biring biring ming bolur, tama tama göl bolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: eagle_dnz, 22 December 2003 22:01 tarihinde demiş ki: GEÇEN SENE FİNAL DERGİLERİ DERSANESİYDİ BU SENE SADECE FİNAL OLMUŞ GALİBA YA SONUÇTA KADIKÖYDEKİ FİNAL DERGİLERİ DERSANESİ VEYA FİNAL DERGİSİ DERSANESİ VEYA FİNAL DERSANESİ HEPSİ AYNI KAPIYA ÇIKIYO Farkı görmen açısından: Final Dersanesi Final Dergisi Dersanesi[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 geç kalmadınmı biraz :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Natural_Jedi, 21 November 2003 22:36 tarihinde demiş ki: bişey demiyorum ama bu sebeple topic açılmaz ki.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Pardon jedi'cim ama hangi sebeple topic acilir?..... Ayagima sakiz yapisti? tost yedim? Atladim atladim kafami patlattim? boyle cok gerekli topiclerde bakiyorum kimse den hik cikmazken gidilebilecek dersane soran birine cok gereksiz bir sey sormussun deniyor...... Lutfen bu amaclada topic acilirmi sorusunu artik sormayin... Gereken yerlerde zaten adminler devreye girerler.... Cocukcagiz gayet de guzel ve faydali kullanabilecegi bir soru sormus .... Elestirilerinizde bile her zaman hakli bir taraf olsun... Insanlari bu tarz sorularla sindirmeyin sormak isteyen istedigini sorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: orc_lord, 22 December 2003 22:30 tarihinde demiş ki: geç kalmadınmı biraz :) Anlamadım abi?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 ankarada olanlar için "deli reşat" derim.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Geçen yıl uğurdaydım. Başarısız bir öğrenciydim ve hiç ilgilenmiyorlardı. EA dan 187 aldım. Bu yıl mefteyim. Çok ilgililer şu an ea 230 civarı puan yapıyorum hedefim 250 zaten. Başarılı bir öğrenciysen hangi dershaneye gittiğin pek önemli değil bence. Ama pek başarılı değilsen mef derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 fem tabiki[hline]eclipse:eive ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Aman bence Uğur'a hiç yaklaşmayın boşwerin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 neden ki? said: ehoca84, 23 December 2003 17:36 tarihinde demiş ki: Aman bence Uğur'a hiç yaklaşmayın boşwerin:) [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 sadasud a:D[hline] -Nobody is perfect.. I'm Nobody ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 said: elesso, 22 December 2003 23:46 tarihinde demiş ki: fem tabiki[hline]eclipse:eive ikeste haklı :)[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 kaç tane şubesi var bu fbm nin. bi de burger kingin orda olan hangi şubesi. bir de son olarak şubeyi sen mi seçiyosun onlar mı yerleştiriyo?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 hmm peki 4. şube nerde biliyomusun fizban?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 fbm de çok inekletiyolar gereksiz çalıştırıyolar diye bi söylenti çıktı şimdi de ark söledi pff. Seçemiycem anladım. :([hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ben fen bilimler e gitmeyi düşünüyorum şu sıralar en iisi o diyolar falan[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 in fizban we trust fbm ne gidicez artık. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya da yanlış mı anladım iyiliyomusun kötülüyomusun fmb dersanesini. :). Bi de sen nereye gitmiştin?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya şu uğur güzelmi söleyin bana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 up diyim önemli.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar