CwzX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 arkadaşlar seneye öss için dershaneye gitçem kadıköy tarafında tavsiye ettiiiniz bi dershaneyi nedenleriyle birlikte yazar mısınız saolun varolun[hline]Neither god loves his people Nor a mother loves her child as much as I LOVE YOU...AND JUSTICE FOR ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bu sebeplede topic açılmas ki ya?demek açiliomuş dicem ama diş macunu alıcam ne aliyim gibi bişey.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 abim nie daldın ben annamadım şindi???[hline]Neither god loves his people Nor a mother loves her child as much as I LOVE YOU...AND JUSTICE FOR ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bişey demiyorum ama bu sebeple topic açılmaz ki.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 iiiii kapatalım o zaman ya da garbage a atın ne biliiim ben sen istedikten sooora:)[hline]Neither god loves his people Nor a mother loves her child as much as I LOVE YOU...AND JUSTICE FOR ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 niye açılmasın abi adam soruyo? bence önemli bişi. "şu şarkıyı bulamadım içinde düdük sesi var." gibi topicler açılıyo(yanlış anlaşılmasın bunların açılması normal bence.).bu onlardan daha önemli bence.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 kadıköydeki GEÇEN SENE AÇILAN fen bilimleri dersanesi. kadrosu çok çok iyi..[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 bence de hem sadece benim için diil ki paticikin önemli bi bölümü bu yaş grubunu oluşturuyo burdakilerin görüşlerinden hatta tecrübelerinden yararlanmak önemli die düşündüm[hline]Neither god loves his people Nor a mother loves her child as much as I LOVE YOU...AND JUSTICE FOR ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Fen bilimlerini öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 fen bilimlerinin kayıtları çok çabuk doluyo ama yannız hehe aslında abidik ubidik dersanelere gitmek en mantıklısı çok rahat özel ders gibi etüd alabiliosun kçük dersanelerde sürekli bulabiliosun hoca[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 evet bir daha uplamış olayım. Kim hangi dersaneye gidiyo ve memnun mu onu da bi öğrensek iyi olur.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ailenin maddi durumu iyiyse FEM ÖZEL i öneririm. Olanakları çok iyi hemde kadıköyde. Ama dersen ben o kadar parayı veremem dersen. FEM'i öneririm. Adamlar her sene derece çıkarıyor maaşallah. Sİtesini incelersen belki memnun olursun. Bir de Kadıköyde FEM ÖZEL le beraber yanlış bilmiyorsam 3 veya 4 tane FEM var istediğine gidebilirsin...[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 mef , pöf , onun kardeşi var küf... anladın sen anladın,döncem ben sanaaa!!!![hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 topicin sahibi değilim ama ne demek istedin sırf merak bu ara merak damarım kabardı[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 kadikoy final dersanesi öss bakımından deneyimli bende seneye oraya gitcem[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 fdergisi dersanesi mi dersanesimi sadece?[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 valla ben bi dersane bilirim oda Ekol Dersanesi[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 1- fen bilimleri 2- uğur 3- mef[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Gel Fen Bilimlerine seni himaye altına da alırız ufak paticik modunda[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: asinanyavuz, 22 December 2003 19:04 tarihinde demiş ki: topicin sahibi değilim ama ne demek istedin sırf merak bu ara merak damarım kabardı[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Lise ve İlköğretim Öğrencileri için BİTEK-O 2004 ya ben bi espri yapmaya çalıştım ama... kötümüydü okdr? :([hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Khirsah, 22 December 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Gel Fen Bilimlerine seni himaye altına da alırız ufak paticik modunda ufak paticik he!! Olm senin kadarım ben unuttun galba lise 4 sene almanda. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 uğur nası güzelmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Ben bilmem sen lise2 olacan ben o sırada össye gün sayıyo olacam demek ki elimi öpecen gelip abi diyecen:D[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Khirsah, 22 December 2003 19:44 tarihinde demiş ki: Ben bilmem sen lise2 olacan ben o sırada össye gün sayıyo olacam demek ki elimi öpecen gelip abi diyecen:D lol. :D nese konu sapmasın devam.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bende muzaffer hoca için fen bilimleri şube 4 diyorum hadi bakalım aehah[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar