Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pc'yi Tv'ye Bağlama Sorunsalı

Xayder

Öne çıkan mesajlar

Asus ati radeon 9600xt almayı düşünüyorum tv-out/dual dvi out, Video in fln var kartta evdeki televizyonda da s-video ve video girişleri fln var. pc yi tvye nasıl bağlayabilirim?[hline]no woman no cry
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
Sosyal ağlarda paylaş

televizyonda s-video girişi varsa gayet basit. scart girişlerinde renk sorun oluyor (siyah-beyaz çıkıyor doğru bağlanılmazsa).

eğer ses istiyorsan (televizyona), ses ve görüntü olmak üzere 2 ayrı kablo bağlayacaksın. gayet de basit.

görüntü için ekran kartının tv-out'dan televizyonun s-video girişine bir kablo (ekran kartındaki girişe göre olcak öbür ucu).

ses ise televizyondan sol ve sağ olmak üzere 2 kablo halinde çıkıyor, yani televizyonun left girişine bir kablo, right girişine başka bir kablo bağlıyorsun, sonra bu iki kablonun diğer ucunu bir adaptörle birleştirip bilgisayara gircek şekle getiriyorsun (walkman girişi boyunda, 3.5mm olması lazım). bu ucu da bilgisayarın ses çıkışına takıyorsun (hoparlörleri taktığın yer).

sorun olursa yaz, ben çok çektim bu dertten (scart yüzünden), sen çekme eheh.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...