Xayder Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Asus ati radeon 9600xt almayı düşünüyorum tv-out/dual dvi out, Video in fln var kartta evdeki televizyonda da s-video ve video girişleri fln var. pc yi tvye nasıl bağlayabilirim?[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 up[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 ekran kartindan cikar onun kablosu. o hedeyi baglarsin iste deliklerine sokup. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 televizyonda s-video girişi varsa gayet basit. scart girişlerinde renk sorun oluyor (siyah-beyaz çıkıyor doğru bağlanılmazsa). eğer ses istiyorsan (televizyona), ses ve görüntü olmak üzere 2 ayrı kablo bağlayacaksın. gayet de basit. görüntü için ekran kartının tv-out'dan televizyonun s-video girişine bir kablo (ekran kartındaki girişe göre olcak öbür ucu). ses ise televizyondan sol ve sağ olmak üzere 2 kablo halinde çıkıyor, yani televizyonun left girişine bir kablo, right girişine başka bir kablo bağlıyorsun, sonra bu iki kablonun diğer ucunu bir adaptörle birleştirip bilgisayara gircek şekle getiriyorsun (walkman girişi boyunda, 3.5mm olması lazım). bu ucu da bilgisayarın ses çıkışına takıyorsun (hoparlörleri taktığın yer). sorun olursa yaz, ben çok çektim bu dertten (scart yüzünden), sen çekme eheh.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 kartı sipariş ettim kartta s video var tvde de s video var anladım nasıl olacağını yardımlarınız için teşekkürler[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 karttan kablo çıkarsa kıymetini bil ha, burda 20 euro falan o kablolar. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 darkhardware deki incelemede çıkıyor diye yazmışlar umarım çıkar :)[hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar