Qui Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Biraz bilmece ayarında aslında. Bunu çözebilene üç öpücük.. Canon SD400 fotoğraf makinam var. Normalde webcam gibi bir özelliği mevcut değil. İnternette dolandım hiçbiyerdede bunu webcam yapabilmiş bir baba yiğide rastlamadım. Canon'un kutudan cıkan CD'sinde bir program var; Foto makinada yapılan herşeyi bilgisayar kontrollü olarak yapmanı sağlıyor. Bütün düğmeler, ayarlar vs.. Hatta LCD display bile koymuşlar. Yani bu program aracılığı ile makinanın objektifinden gördüğü atraksiyonu direk bilgisayarda eş zamanlı olarak, gayet akıcı bir şekilde izleyebiliyorum. Şimdi bu görüntüyü, canon'un bu programından söküp alıp, bir webcam programına nasıl entegre enebilirim?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 görüntü penceresini ekranın bir kenarına taşı sonra bir capture programı ile penrenin boyutlarında ve o koordinatlarda kayıt yap :) öpücük istemiyorum .. ıyk ..[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Annamadım zaten, bidaa annat![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 qui, çalıştırsan bile pek verim alabileceğini düşünmüyorum. Bence git ucuzundan bir creative webcam al.[hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 ya, madem kendi software 'i ile boyle live olarak kameranin cektigini bilgisayarda gorebiliosun, elbet bi software bisiler vardir webcam gibi kullanmani sagliycak webcam programlarini karistir derim :)[hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 said: Qui, 01 January 2004 18:44 tarihinde demiş ki: Annamadım zaten, bidaa annat! diyo ki, ekranın sol üstünde (ya da herhangi bir yerinde) duran programdaki görüntüyü başka bir programla yakala ve ne yapmak istiyorsan onu yap. ama ya ileri düzey programlama ya da çok ileri düzey program kullanma bilgisi lazım :P[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 e dedikleri yöntemde anca kayıt edip yollayabilir, benim anladığım kadarıyla live olarak kullanmak istiyor qui.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Evet gayet live olarak kullanmak istiyorum![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar