Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zoraki Webcam?

Qui

Öne çıkan mesajlar

Biraz bilmece ayarında aslında. Bunu çözebilene üç öpücük..

Canon SD400 fotoğraf makinam var. Normalde webcam gibi bir özelliği mevcut değil. İnternette dolandım hiçbiyerdede bunu webcam yapabilmiş bir baba yiğide rastlamadım.

Canon'un kutudan cıkan CD'sinde bir program var; Foto makinada yapılan herşeyi bilgisayar kontrollü olarak yapmanı sağlıyor. Bütün düğmeler, ayarlar vs.. Hatta LCD display bile koymuşlar. Yani bu program aracılığı ile makinanın objektifinden gördüğü atraksiyonu direk bilgisayarda eş zamanlı olarak, gayet akıcı bir şekilde izleyebiliyorum.

Şimdi bu görüntüyü, canon'un bu programından söküp alıp, bir webcam programına nasıl entegre enebilirim?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

görüntü penceresini ekranın bir kenarına taşı sonra bir capture programı ile penrenin boyutlarında ve o koordinatlarda kayıt yap :)

öpücük istemiyorum .. ıyk ..[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 01 January 2004 18:44 tarihinde demiş ki:
Annamadım zaten, bidaa annat!

diyo ki, ekranın sol üstünde (ya da herhangi bir yerinde) duran programdaki görüntüyü başka bir programla yakala ve ne yapmak istiyorsan onu yap.
ama ya ileri düzey programlama ya da çok ileri düzey program kullanma bilgisi lazım :P[hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...